Forum o wszystkim dla wszystkich / Melanie C Strona Główna o wszystkim dla wszystkich / Melanie C
dla każdego coś miłego :)

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

pożyczki
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum o wszystkim dla wszystkich / Melanie C Strona Główna -> Luźne gadki :D
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Wroceka

PostWysłany: Wto Kwi 04, 2017 00:29    Temat postu: pożyczki Odpowiedz z cytatem

Już teraz na stronie credy24 będziesz w stanie nie tylko dowiedzieć się jakie istnieją formy pożyczek w zależności od potrzeb klienta, ale także porównać ze sobą różne firmy pożyczkowe w zależności od tego jakie masz potrzeby, pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Wto Kwi 04, 2017 00:29    Temat postu:

Powrót do góry
metmaker5

PostWysłany: Pon Kwi 17, 2017 22:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Według mnie najlepsza pożyczka, nie chwilówka które są uważam zbyt wysoko oprocentowane a przymus spłacania całej kwoty po miesiącu to niezbyt dobry pomysł, to kredyt gotówkowy online od Aasa Polska. Wygodne rozłożenie pożyczki nawet na 24 raty i niskie oprocentowanie kredytu to niewątpliwe zalety! Jeśli chcesz sie przekonać to wejdź na www.aasapolska.pl . Ja mam u nich kredyt i nie narzekam. Nawet raz jak miałem problem ze spłatą raty po prostu do nich zadzwoniłem i wyjaśniłem sytuację. Okazało się, że pracują tam przemili ludzie i płatność w takiej sytuacji można odroczyć nawet na 5 tygodni! Po prostu super!
Powrót do góry
huk3

PostWysłany: Sro Maj 31, 2017 11:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Koniecznie sprawdźcie sobie najpierw BIK, mnie to polecił http://zaufanyprawnik.pl/ i jestem bardzo zadowolona, ze nie straciłam czasu. Ogólnie ten Rzeszowski Prawnik jest jednym z lepszych prawników w rejonie. Często zajmują się prawem rodzinnym i opieką firm np spólek.
Powrót do góry
dzoanna

PostWysłany: Pią Wrz 01, 2017 15:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

warto skorzystać z zaufanych firm gdzie oferuja bezpieczne chwilówki. ja wolę z takich korzystać już sprawdzonych co mają chwilówki za 0 zł Ja bardzo często składałam wnioski o chwilówki na tej stronie i za każdym razem weryfikacja wniosku przebiegła pomyślnie.
Powrót do góry
Eita

PostWysłany: Pią Wrz 15, 2017 21:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Co do pożyczek, to zanim bym wziął jakąkolwiek, wolałbym sie upewnić czy decyduję sie na najlepszą opcję z możliwych. Na pewno mogą w tym pomóc rankingi takie jak ten https://www.totalmoney.pl/szybkie_pozyczki_gotowkowe,porownanie,0,powyzej_5000,wszystkie,0,0,0#wyniki i uważam, że na prawdę warto z nich korzystać.
Powrót do góry
wrona

PostWysłany: Nie Wrz 24, 2017 16:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Generalnie to Wam powiem że warto wiedzieć jakie są skutki niespłaconej chwilówki, bo nie sztuka wziąć i potem popaść w jakieś długi i depresje. Trzeba brać takie rzeczy świadomie i odpowiedzialnie.
Powrót do góry
Eita

PostWysłany: Pon Paź 09, 2017 22:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem nie trzeba sie obawiać, że nie spłacimy chwilówki jeśli ja mądrze wybierzemy. Takie rankingi http://bezpiecznechwilowki.pl/ jak tej bardzo pomagają w wyborze i uważam, że warto z nich korzystać
Powrót do góry
Haligans

PostWysłany: Wto Paź 31, 2017 21:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ta pożyczka wydaje się uczciwa, bez ukrytych kosztów https://www.extraportfel.com.pl . Ktoś z Was próbował? Potrzebuję szybko pożyczyć pieniądze, a nie chce jednocześnie wpaść w większe długi. Mógłby ktoś zobaczyć tą stronę i ocenić, czy warto? Ja się kiepsko znam na kredytach i pożyczkach, będę wdzięczna za opinię! Z góry dziękuję Smile
Powrót do góry
heniutek

PostWysłany: Pią Gru 29, 2017 08:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A ja to podziwiam ludzi, którzy biorą pożyczki pierwsze lepsze z brzegu, bez rozeznania się. Potem jest płacz, że najdroższa oferta jest wybrana. Jakbym miał brać taką chwilówkę to bym zdecydowanie szukał oferty na https://pozyczkowy-portal.pl/. Są tam oferty wielu firm i łatwo wybrać coś idealnego dla siebie.
Powrót do góry
Brayank9

PostWysłany: Sob Gru 30, 2017 15:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeżeli potrzebowalibyście pożyczki takiej na już na bardzo fajnych warunkach to zerknijcie również na stronkę https://mikrorata.pl/pozyczka-przez-internet-na-konto/ gdzie dostaniecie bez żadnych problemów tyle ile potrzebujecie. Tam mozecie dostac nawet do 10 000 złotych
Powrót do góry
derka70

PostWysłany: Pon Lut 26, 2018 13:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Prawda jest taka, że konkurencja wśród kredytów i pożyczek jest naprawdę ogromna. Ale jak wybrać najlepszą opcję? Polecam poczytać kredyt123 opinie - to zaufana i rzetelna firma, z pewnością wielu z was ich oferta przypadnie do gustu. Wysoka przyznawalność i minimum formalności.
Powrót do góry
rozsądna

PostWysłany: Pon Cze 18, 2018 10:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja dotrłam ostatnio do takiej oferty https://concash.pl/ Wniosek składa się przez internet. Pożyczka bez BIK i KDR. Nie trzeba zawiadamiać na jaki cel jest przeznaczona, nie ma dodatkowych zaświadczeń. Okres spłaty to nawet 10 lat. A kwota maksymalna 120.00 zł.
Powrót do góry
sadare

PostWysłany: Pon Cze 18, 2018 15:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Lepiej takich pożyczek w ogóle nie brać
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
freda

PostWysłany: Czw Lip 12, 2018 16:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Z tego co czytam dochodzę do wnisku że najlepszą pożyczkę ma jednak bank Raiffeisen. Jest nieoprocentowana ze spłatą na 24 raty a rrso to tylko 2,88%
Powrót do góry
pionka3

PostWysłany: Czw Lip 26, 2018 07:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Każdy kredyt jakim jesteśmy zainteresowani powinien zostać 100 razy przemyślany. Nie sztuką jest wplątać się w dług.. pamiętajcie o tym. Jak macie brać kredyt w sprawdzonym miejscu, to zastanówcie się nad https://kredyt123.pl/ , moim zdaniem mają najlepszą ofertę z możliwych. Wystarczy zostawić do siebie namiar na ich stronie by poczekać, aż ktoś później oddzwoni.
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Czw Lip 26, 2018 07:04    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum o wszystkim dla wszystkich / Melanie C Strona Główna -> Luźne gadki :D Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
Strona 1 z 4
Skocz do: