Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
JanProzac
|
Wysłany: Pon Sty 11, 2021 15:09 Temat postu: Inwestowanie w złoto - co wy o tym myślicie? |
|
|
Inwestowanie w złoto - co wy o tym myślicie? Moim zdaniem to wszystko ma sens. Bardzo głęboki!!!
_______________________-
Praca inżynierska z z Informatyki, a aplikacja webowa |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pon Sty 11, 2021 15:09 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
MikeRobson
|
Wysłany: Wto Mar 02, 2021 09:10 Temat postu: |
|
|
Ja po prostu kocham inwestować w złoto i srebro. To jest moja życiowa pasja!!
|
|
PaulVissick
|
|
Powrót do góry |
|
|
rysiowa
|
Wysłany: Czw Sie 18, 2022 09:58 Temat postu: Re: Inwestowanie w złoto - co wy o tym myślicie? |
|
|
Oczywiście, że ma sens. Polecam szczególnie tą ofertę - https://www.mennicaskarbowa.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
|
pumka
|
Wysłany: Sro Sie 31, 2022 20:24 Temat postu: |
|
|
Bez wątpienia jest tak, że inwestycja popłaca, lecz nie każdy w ten sposób myśli albo zdaje sobie z tego sprawę. Mam na myśli branie pieniędzy z instytucji pożyczkowych później wejście w długi. Bez wątpienia należy jak najszybciej znaleźć rozwiązanie i na przykład pomocna może być konsolidacja kredytów bez zdolności kredytowej Poznań . Polecam, bo znajomy dzięki konsolidacji wyszedł na prostą i teraz może inwestować. |
|
Powrót do góry |
|
|
DariaMyś
|
Wysłany: Pon Wrz 26, 2022 09:36 Temat postu: |
|
|
Jeżeli chcecie bezpiecznie inwestować w sprawdzone aktywa, jak złote i srebrne monety oraz sztabki to polecam sprawdzić https://www.mennicaskarbowa.pl/ gdzie będziecie mogli znaleźć szeroki wybór, bardzo dobre ceny i jednocześnie konkretne podejście do klienta aby znaleźć odpowiednie propozycje aby przede wszystkim móc uchronić się przed inflacją. |
|
Powrót do góry |
|
|
zawadka9
|
Wysłany: Pią Mar 10, 2023 10:52 Temat postu: |
|
|
Mnie dosyć dużo osób polecało https://www.wealthseed.eu/ . Jest to dobra aplikacja do inwestowania, która dodatkowo jest bardzo prosta w obsłudze, więc może jednak to będzie dobre rozwiązanie |
|
Powrót do góry |
|
|
JanProzac
|
Wysłany: Pon Lis 27, 2023 13:16 Temat postu: |
|
|
To może być bardzo fajna opcja. Ja takie rzeczy uwielbiam wręcz. To jest naprawdę niesamowite, jak dla mnie!!!
|
|
Kaskaderka
|
Wysłany: Nie Sty 28, 2024 09:02 Temat postu: |
|
|
Ja ogólnie uważam, że dużo lepiej inwestować w coś swoje oszczędności, zamiast po prostu trzymać je na koncie lub w przysłowiowej skarpecie. Myślę, że najbardziej opłaca się inwestować w nieruchomości. Widziałam ostatnio bardzo ładne apartamenty na sprzedaż w Mikołajkach. Sądzę, że taka inwestycja na Mazurach to naprawdę całkiem dobry pomysł |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Nie Sty 28, 2024 09:02 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |