Forum o wszystkim dla wszystkich / Melanie C Strona Główna o wszystkim dla wszystkich / Melanie C
dla każdego coś miłego :)

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

dieta odchudzająca
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum o wszystkim dla wszystkich / Melanie C Strona Główna -> Luźne gadki :D
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
anita.maciak

PostWysłany: Wto Mar 10, 2020 00:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli jesteś szczupła ale denerwują się mankamenty jak oponka czy boczki, to warto się zastanowić nad zwiększeniem aktywności, spacery, rower, aerobik może basen. Oczywiście ograniczenie słodyczy, fast foodów czy tłustych przekąsek. Warto pomyśleć także o środku przyspieszający proces redukcji np: o Efedrynie, środku, który przyczynia się do budowania beztłuszczowej sylwetki. Zamawiam na stronie: http://www.studioodchudzania.dx.am i jestem bardzo zadowolona. Boczki i oponka zniknęły, zarysowały się mięśnie, nie ma efektów efektów jojo.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Wto Mar 10, 2020 00:29    Temat postu:

Powrót do góry
Kape

PostWysłany: Pią Mar 13, 2020 03:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mi pomogła rozsądna dieta z podbitą ilością białka kosztem węglowodanów
Powrót do góry
fitmalinka

PostWysłany: Wto Cze 16, 2020 11:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wygodniejsze jest zdecydowanie korzystanie np. z catering dietetyczny warszawa Smile U mnie się sprawdza.
Smacznie i nie muszę się niczym martwić Jeszcze ciekawe dania są z https://masterdieta.pl/catering-dietetyczny/warszawa/ Smile
Powrót do góry
malwina.kedzierska

PostWysłany: Sro Lip 22, 2020 21:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Exclamation

Ostatnio zmieniony przez malwina.kedzierska dnia Czw Sie 13, 2020 19:08, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
lobbi

PostWysłany: Pią Lip 31, 2020 17:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zbyt surowa dieta może zaszkodzić organizmowi, więc trzeba mądrze do tego podejść, jak się chce schudnąć. Wiem, że dietetyk na NFZ jest w stanie szybko nam dobrać dietę biorąc pod uwagę stan zdrowia i upodobania jeśli chodzi o jedzenie.
Powrót do góry
malwina.kedzierska

PostWysłany: Czw Sie 13, 2020 19:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hej, skoro to czytasz to pewnie tez masz nieustający problem z nadprogramowymi kilogramami. Znam ten stan. Zawsze kiedy przechodziłam na dietę traciłam kilogramy i w ciągu miesiąca one wracały. Wreszcie sięgnęłam po tabletki. Kupiłam Sibutraminę 20mg, bo o nim dziewczyny na forum pisały najbardziej pozytywnie. Pierwszy tydzień 2kg mniej, po 6 tygodniach 10 kg! Do dnia dzisiejszego waga jest cały czas utrzymana. Wróciłam do ciuchów przed ciąży, a myślałam, że nigdy nie będzie to możliwe Smile Pytania? wątpliwości? dzwońcie: kom.534347202. POLECAM, bardzo dobry kontakt, bardzo pomocny.
Powrót do góry
Dżej89

PostWysłany: Sob Mar 13, 2021 22:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie wiem, ale wydaje mi się, że dobrym rozwiązaniem jest dieta pudełkowa. Ostatnio znalazłam firmę Fit Kalorie link i planuje się do nich zgłosić. Z tego co zauważyłam ich oferta jest całkiem fajna, bo oferują różne typy diet pudełkowych. Także można dopasować coś odpowiedniego do siebie, do swoich potrzeb oraz oczekiwań.
Powrót do góry
Rando

PostWysłany: Nie Mar 14, 2021 18:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wystarczy trochę obniżyć podaż kaloryczną.
Powrót do góry
jan33266767

PostWysłany: Pon Mar 22, 2021 11:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Może ktoś z was słyszał o rewelacyjnej ofercie obóz sportowy dla dorosłych .Z tej oferty naprawdę warto teraz skorzystać.
Powrót do góry
AlexZ

PostWysłany: Wto Mar 30, 2021 09:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli jesteście na diecie to zdecydowanie warto dodawać do posiłków orzechów, które możecie znaleźć na https://jawo2008.pl/182-orzechy. Super sposób na przekąskę i jako dodatek do potraw.
Powrót do góry
brenda

PostWysłany: Pon Kwi 12, 2021 23:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Z tymi dietami...kazda z nas chyba jakas przerabiała. A takie działanie ma efekty tylko krótkodystansowe. Jak sie chce utrzymac wage i nie wracac do otylosci powinno sie myslec szerzej. Tutaj https://zwalczotylosc.pl/bariatria/ bariatra opracowuje dedykowany plan leczenia w oparciu o BMI pacjenta i jego wyniki badan
Powrót do góry
minimaja

PostWysłany: Wto Kwi 27, 2021 13:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja długo błądziłam ale schudłam dzięki właściwej diecie - https://www.zdrowycatering.pl/tani-catering-dietetyczny/warszawa/
Powrót do góry
AlicjaKoś

PostWysłany: Czw Cze 10, 2021 14:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Catering dietetyczny Warszawa ma największy sens. Kalorie są policzone a ja z tym mam chyba największy problem i na pewno jadłam za dużo. Teraz zdecydowałam się na wersję od SportFoodBox w wydaniu Wege Fit żeby utrzymać efekty odchudzania bo to u mnie już -9kg!
Powrót do góry
cukiereczek

PostWysłany: Sro Lip 21, 2021 13:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A jaki macie stosunek do diet rybnych? Myślicie że są okej? Bo ostatnio sporo o nich słyszę, a dziś nawet natrafiłam w sieci na reklamę marki https://mowisalmon.pl/ i bardzo kuszą mnie ich przepisy z łososiem w roli głównej. Podobno ta ryba ma mnóstwo witamin i kwasów omega 3.
Powrót do góry
Baśniowa90

PostWysłany: Pią Lip 30, 2021 09:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Diety są spoko pod warunkiem, że same z nimi nie kombinujemy. Ja po ciąży zgłosiłam się tutaj https://laboratoriumkalorii.pl/diety/low-carb i świetnie trafiłam, bo zajęto się mną bardzo kompleksowo. Koniec, końców okazało się, że najlepsza dla mnie będzie dieta bez węglowodanów i faktycznie na takiej diecie jestem i efekty są naprawdę świetne!
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Pią Lip 30, 2021 09:08    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum o wszystkim dla wszystkich / Melanie C Strona Główna -> Luźne gadki :D Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 3 z 5
Skocz do: