Forum o wszystkim dla wszystkich / Melanie C Strona Główna o wszystkim dla wszystkich / Melanie C
dla każdego coś miłego :)

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Ogród
Idź do strony 1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum o wszystkim dla wszystkich / Melanie C Strona Główna -> Różne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
lamia

PostWysłany: Pią Kwi 02, 2021 19:22    Temat postu: Ogród Odpowiedz z cytatem

Jakie drzewo ogrodowe będzie najlepsze dla alergików i przy którym nie ma zbyt wiele do roboty?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Pią Kwi 02, 2021 19:22    Temat postu:

Powrót do góry
Klarika

PostWysłany: Nie Kwi 25, 2021 21:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pod kątem alergii nigdy nie patrzyłam także ciężko jest mi coś doradzić, sama ostatnio zdecydowałam się zadbać o swój ogród i teraz wygląda o niebo lepiej, od razu też wymieniliśmy ogrodzenie i zamontowaliśmy domofon i w końcu wszystko jest zrobione porządnie Smile
Powrót do góry
Kamilos77

PostWysłany: Sro Maj 12, 2021 11:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jk chcesz zadbać o posejse to jeszcze kup elektryczny pastuch Very Happy Wtedy nieproszeni goście nie wejdą
Powrót do góry
Kaskaderka

PostWysłany: Czw Maj 20, 2021 14:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A skoro już o ogrodach mowa, to gdzie kupujecie środki ochrony roślin do Waszego ogrodu? Macie jakieś swoje sprawdzone, ulubione sklepy, w których robicie takie zakupy? Ja ostatnio trafiłam do takiego sklepu https://galeriaogrodu.pl/pl/c/OCHRONA-ROSLIN/253, w którym można je kupić po naprawdę atrakcyjnych, niewygórowanych cenach Smile
Powrót do góry
zawadka9

PostWysłany: Sro Cze 16, 2021 11:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Warto pomyśleć też o dobrym systemie nawadniania do ogrodu. Ja swój kupiłam w https://www.centrumnawadniania.com/242-gotowe-zestawy-nawadniania , można tutaj wybrać najodpowiedniejszą opcję dla swojego ogrodu w atrakcyjnej cenie.
Powrót do góry
Kamilos77

PostWysłany: Wto Cze 22, 2021 07:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Podrzucam wam fajny artykuł w temacie ogrodu: https://www.stiga.pl/blog/nadaj-atrakcyjny-ksztalt-krzewom-ozdobnym - w ogóle możecie sobie poczytać blog Stygi. Dużo cennych informacji.
Powrót do góry
leris

PostWysłany: Nie Lip 04, 2021 19:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja jestem alergiczką i miałam kiedys spory problem z koszeniem trawy, no nie dawalam rady... teraz mam takiego robota koszącego https://ogrodnicy.pl/roboty-koszace/ i nie ma porownania, o niebo lepiej Smile nie musze sie juz meczyc
Powrót do góry
lalek

PostWysłany: Nie Lip 18, 2021 16:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem świetne rośliny znajdziecie pod tym adresem internetowym malaszklarnia.pl. Przyznam szczerze, że mi, bardzo spodobał się fikus sprężysty tineke . Na tym sklepie internetowym, znajdziecie sporo roślin w bardzo atrakcyjnych cenach. Moim zdaniem jest to świetnym sklep internetowy.
Powrót do góry
Bell

PostWysłany: Pon Sie 16, 2021 06:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie mam pojęcia, które drzewa nadają się dla alergików - to chyba indywidualna kwestia, na co dokładnie jesteś uczulona. W każdym razie bardzo duży wybór drzew i krzewów ozdobnych (zarówno iglastych, jak i liściastych) oraz owocowych znajdziesz w sklepie https://www.futuregardens.pl/ . To mój sprawdzony sklep - robię tam zakupy bardzo często i jestem zawsze zadowolona. Wybór jest ogromy, poza sadzonkami można kupić także nasiona, nawozy, narzędzia, elementy ozdobne, deski na ścieżki, lampki ogrodowe itp.
Powrót do góry
fiola

PostWysłany: Sro Sie 25, 2021 13:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Rozglądałam się za jakimś jakościowym basenem. Muszę przyznać, że doskonałą ofertę na baseny ze stali nierdzewnej posiada firma meadowgroup.pl, gdzie znajdziecie sporo ciekawych propozycji w niezwykle niskich cenach. Moim zdaniem warto zaznajomić się z ichniejszą ofertą, jeśli wcześniej jej nie znaliście. Wydaje mi się, że posiadają najlepszą ofertę na naszym rynku, dlatego ich polecam.
Powrót do góry
aniołeczek

PostWysłany: Sro Gru 22, 2021 13:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

U siebie w ogrodzie chciałabym mieć różne drzewka owocowe. Póki co mam posadzone jabłonie i grusze. Chce w przyszłym roku dosadzić wiśnie. Wiem, że są też różne odmiany czereśni więc może na takie drzewko też się skuszę.
Powrót do góry
dzoanna

PostWysłany: Pią Sty 28, 2022 16:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cool

Ostatnio zmieniony przez dzoanna dnia Nie Cze 26, 2022 22:16, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
lucia

PostWysłany: Sob Lut 12, 2022 12:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem, świetny producent doniczek to firma prosperplast.pl. Znajdziecie w sklepie naprawdę mnóstwo produktów w bardzo dobrych cenach, a wachlarz ofertę to jest bardzo szeroki, więc z pewnością znajdziecie coś dla siebie. W swojej ofercie mają również świetne doniczki.
Powrót do góry
Arkadiusz1

PostWysłany: Wto Lut 15, 2022 12:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem warto byłoby przede wszystkim zastanowić się nad tym, w jaki sposób można już teraz podejść do tematu wykreowania idealnego ogrodu. Na stronie https://dollo.pl/turystyka_i_ogrod/akcesoria_basenowe.html czytałem więcej na temat doboru akcesoriów ogrodowych. Zastanawiam się, czy ktoś z Was korzystał z takich opcji u siebie?
rozsądna

PostWysłany: Czw Lut 24, 2022 08:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Duza rolę w ogrodzie spełniaja dobrze dobrane akcesoria. Zobaczcie tu https://www.miloohome.pl/ogrod/akcesoria.html Tu jest ich spory wybór. Znjdziecie tu min paleniska ogrodowe, kosze, donice itp. Sporo jest propozycji w cenach promocyjnych. Warto sprawdzić te oferty.
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Czw Lut 24, 2022 08:26    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum o wszystkim dla wszystkich / Melanie C Strona Główna -> Różne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3
Skocz do: