Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
lamia
|
Wysłany: Pią Kwi 02, 2021 19:22 Temat postu: Ogród |
|
|
Jakie drzewo ogrodowe będzie najlepsze dla alergików i przy którym nie ma zbyt wiele do roboty? |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pią Kwi 02, 2021 19:22 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Klarika
|
Wysłany: Nie Kwi 25, 2021 21:00 Temat postu: |
|
|
Pod kątem alergii nigdy nie patrzyłam także ciężko jest mi coś doradzić, sama ostatnio zdecydowałam się zadbać o swój ogród i teraz wygląda o niebo lepiej, od razu też wymieniliśmy ogrodzenie i zamontowaliśmy domofon i w końcu wszystko jest zrobione porządnie |
|
Powrót do góry |
|
|
Kamilos77
|
Wysłany: Sro Maj 12, 2021 11:09 Temat postu: |
|
|
Jk chcesz zadbać o posejse to jeszcze kup elektryczny pastuch Wtedy nieproszeni goście nie wejdą |
|
Powrót do góry |
|
|
Kaskaderka
|
Wysłany: Czw Maj 20, 2021 14:48 Temat postu: |
|
|
A skoro już o ogrodach mowa, to gdzie kupujecie środki ochrony roślin do Waszego ogrodu? Macie jakieś swoje sprawdzone, ulubione sklepy, w których robicie takie zakupy? Ja ostatnio trafiłam do takiego sklepu https://galeriaogrodu.pl/pl/c/OCHRONA-ROSLIN/253, w którym można je kupić po naprawdę atrakcyjnych, niewygórowanych cenach |
|
Powrót do góry |
|
|
zawadka9
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kamilos77
|
|
Powrót do góry |
|
|
leris
|
Wysłany: Nie Lip 04, 2021 19:45 Temat postu: |
|
|
ja jestem alergiczką i miałam kiedys spory problem z koszeniem trawy, no nie dawalam rady... teraz mam takiego robota koszącego https://ogrodnicy.pl/roboty-koszace/ i nie ma porownania, o niebo lepiej nie musze sie juz meczyc |
|
Powrót do góry |
|
|
lalek
|
Wysłany: Nie Lip 18, 2021 16:15 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem świetne rośliny znajdziecie pod tym adresem internetowym malaszklarnia.pl. Przyznam szczerze, że mi, bardzo spodobał się fikus sprężysty tineke . Na tym sklepie internetowym, znajdziecie sporo roślin w bardzo atrakcyjnych cenach. Moim zdaniem jest to świetnym sklep internetowy. |
|
Powrót do góry |
|
|
Bell
|
Wysłany: Pon Sie 16, 2021 06:23 Temat postu: |
|
|
Nie mam pojęcia, które drzewa nadają się dla alergików - to chyba indywidualna kwestia, na co dokładnie jesteś uczulona. W każdym razie bardzo duży wybór drzew i krzewów ozdobnych (zarówno iglastych, jak i liściastych) oraz owocowych znajdziesz w sklepie https://www.futuregardens.pl/ . To mój sprawdzony sklep - robię tam zakupy bardzo często i jestem zawsze zadowolona. Wybór jest ogromy, poza sadzonkami można kupić także nasiona, nawozy, narzędzia, elementy ozdobne, deski na ścieżki, lampki ogrodowe itp. |
|
Powrót do góry |
|
|
fiola
|
Wysłany: Sro Sie 25, 2021 13:58 Temat postu: |
|
|
Rozglądałam się za jakimś jakościowym basenem. Muszę przyznać, że doskonałą ofertę na baseny ze stali nierdzewnej posiada firma meadowgroup.pl, gdzie znajdziecie sporo ciekawych propozycji w niezwykle niskich cenach. Moim zdaniem warto zaznajomić się z ichniejszą ofertą, jeśli wcześniej jej nie znaliście. Wydaje mi się, że posiadają najlepszą ofertę na naszym rynku, dlatego ich polecam. |
|
Powrót do góry |
|
|
aniołeczek
|
Wysłany: Sro Gru 22, 2021 13:48 Temat postu: |
|
|
U siebie w ogrodzie chciałabym mieć różne drzewka owocowe. Póki co mam posadzone jabłonie i grusze. Chce w przyszłym roku dosadzić wiśnie. Wiem, że są też różne odmiany czereśni więc może na takie drzewko też się skuszę. |
|
Powrót do góry |
|
|
dzoanna
|
Wysłany: Pią Sty 28, 2022 16:23 Temat postu: |
|
|
Ostatnio zmieniony przez dzoanna dnia Nie Cze 26, 2022 22:16, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
lucia
|
Wysłany: Sob Lut 12, 2022 12:33 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem, świetny producent doniczek to firma prosperplast.pl. Znajdziecie w sklepie naprawdę mnóstwo produktów w bardzo dobrych cenach, a wachlarz ofertę to jest bardzo szeroki, więc z pewnością znajdziecie coś dla siebie. W swojej ofercie mają również świetne doniczki. |
|
Powrót do góry |
|
|
Arkadiusz1
|
Wysłany: Wto Lut 15, 2022 12:22 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem warto byłoby przede wszystkim zastanowić się nad tym, w jaki sposób można już teraz podejść do tematu wykreowania idealnego ogrodu. Na stronie https://dollo.pl/turystyka_i_ogrod/akcesoria_basenowe.html czytałem więcej na temat doboru akcesoriów ogrodowych. Zastanawiam się, czy ktoś z Was korzystał z takich opcji u siebie? _________________ tekst sponsorowany |
|
Powrót do góry |
|
|
rozsądna
|
Wysłany: Czw Lut 24, 2022 08:26 Temat postu: |
|
|
Duza rolę w ogrodzie spełniaja dobrze dobrane akcesoria. Zobaczcie tu https://www.miloohome.pl/ogrod/akcesoria.html Tu jest ich spory wybór. Znjdziecie tu min paleniska ogrodowe, kosze, donice itp. Sporo jest propozycji w cenach promocyjnych. Warto sprawdzić te oferty. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Czw Lut 24, 2022 08:26 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |