Forum o wszystkim dla wszystkich / Melanie C Strona Główna o wszystkim dla wszystkich / Melanie C
dla każdego coś miłego :)

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Wesele
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum o wszystkim dla wszystkich / Melanie C Strona Główna -> Tylko na poważnie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
emma8932

PostWysłany: Nie Lip 07, 2019 21:38    Temat postu: Wesele Odpowiedz z cytatem

A sala już wybrana? Bo u nas w Szczecinie jest bardzo dużo różnych sal i przyznam szczerze, że ciężko zdecydować się na jedną, konkretną ofertę, dlatego jestem ciekawy, co myślicie o takim miejscu, jak http://lawenda-szczecin.pl/ ? Która z dwóch sal podoba się Wam bardziej? Macie lub mieliście jakieś wesele już tam jako goście?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Reklama

Wysłany: Nie Lip 07, 2019 21:38    Temat postu:

Powrót do góry
Kaskaderka

PostWysłany: Wto Lip 09, 2019 09:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jakby nie patrzeć, wesele to chyba jedna z ważniejszych imprez w całym życiu, więc warto się do niej odpowiednio przygotować. Na stronie https://happenings.pl/ znajdziecie najróżniejsze gadżety, dekoracje itp., które na pewno przydadzą się Wam podczas przyjęcia weselnego Wink Polecam Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Arkadiusz1

PostWysłany: Czw Sie 22, 2019 10:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ale przecież dzisiaj nie trzeba ograniczać się tylko do starych rozwiązań. Ja bym postawił na coś nowego, dzięki czemu będziecie w stanie odróżnić się od innych. A co sądziecie o weselu plenerowym? Wiem, że dzisiaj jesteście w stanie zrealizować je chociażby przy wsparciu https://dascompany.com więc warto rozważyć ten temat.
Powrót do góry
Chop99

PostWysłany: Wto Sie 27, 2019 23:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Organizacja wesela to jakaś masakra, na szczęście to tylko jeden raz w życiu. Zazwyczaj Very Happy
Powrót do góry
Fruzia13

PostWysłany: Czw Paź 10, 2019 11:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

polecam pooglądać programy o organizacji wesela, przypominają często o tym, o czym zwykle pary zapominają Smile
Powrót do góry
moniq08

PostWysłany: Czw Paź 17, 2019 14:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Warto przy takich okazjach postawić na jakieś fajne atrakcje weselne. Ja zastanawiam się nad fotobudką na wesele, wiele osób mi to poleca. Zobaczcie sobie tu ofertę od http://fotobudazwooda.pl Ja tu znalazłam drewnianą fotobudkę idealną własnie na wesela, a także i inne okazje.
Powrót do góry
vero

PostWysłany: Nie Paź 27, 2019 13:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturn
gatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiametergeartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairysphere
halforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephonehangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulator
heartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterialjournallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffing
keepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestatekondoferromagnetlabeledgraphlaborracket
labourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreform
landuseratiolanguagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarling
managerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3listsnameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanmining
octupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberrypapercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedspark
quodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignmentrectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplan
safedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysalestunguntacticaldiameter
tailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingultramaficrockultraviolettesting
Powrót do góry
Gardenia

PostWysłany: Wto Lis 26, 2019 19:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na szczęście wszelkie dylematy i sprawy związane z organizacją wesela mam za sobą. Wynajęliśmy salę w lokalnej restauracji wraz z całą obsługą. Było idealnie.
Powrót do góry
Krystian6832

PostWysłany: Wto Sty 11, 2022 11:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Skoro mowa o dekoracjach to uważam, że warto pomyśleć czy kupić balonowe dekoracje weselne. W końcu zazwyczaj dekoruje się sale weselną balonami. Taka dekoracja według mnie może być naprawdę fajna.
Powrót do góry
zawadka9

PostWysłany: Czw Lut 03, 2022 15:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mogę polecić wam wspaniałą restaurację jak http://strzeszynek.pl/ . Tutaj organizowaliśmy nasze wesele i było po prostu przepięknie. Bardzo dobra obsługa, pyszne jedzenie także warto postawić na to miejsce
Powrót do góry
Dżej89

PostWysłany: Pią Kwi 22, 2022 20:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja tam zawsze z czymś wyskoczę i to oryginalnym... Ale taką mam naturę... I doszłam do wniosku, że idealny dla mnie będzie ślub zimą - ten magiczny klimat śniegu itd - ma w sobie coś. Najwyżej jak nie będzie u nas padać śnieg, to pojadę w góry.
Powrót do góry
Robert63778

PostWysłany: Pią Paź 14, 2022 18:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Każdy organizuje wesele tak jak chce ale warto zwracać uwagę na zaproszenia ślubne. Z tego co wiem to na stronie https://pracowniatadam.pl/zaproszenia-slubne-akrylowe znaleźć można naprawdę porządnej jakości zaproszenia, które są warte uwagi.
Powrót do góry
zawadka9

PostWysłany: Pią Lut 17, 2023 08:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bardzo ważne jest by wybrać dobrego kamerzystę. Ogólnie moja znajoma zdecydowała się na https://yellowfilms.pl/kamerzysta-mazowieckie/ i faktycznie była to jednak bardzo udana współpraca
Powrót do góry
milov

PostWysłany: Wto Lut 28, 2023 12:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wesele w hotelu to ostatni krzyk mody, ale też ogromna wygoda i dobra organizacja, nocleg i pyszna kuchnia na miejscu. Hotel nad jeziorem Olandia https://www.olandia.pl/ organizuje przepiękne wesela o każdej porze roku.
Powrót do góry
Anggell

PostWysłany: Pon Mar 06, 2023 08:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wyjątkowym i oryginalnym miejscem na wesele jest Gościniec Malinówka na Kaszubach (niedaleko Wieżycy) - http://gosciniecmalinowka.pl/pl. Byliśmy tam w ubiegłym roku na weselu kuzyna. Mają wszystko co jest potrzebne by wesele było udane. Piękna sala, pyszna kuchnia, wygodne pokoje. Miejsce z klimatem, super obsługa i pięknie położone. Wszystko świetnie zorganizowane.
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Pon Mar 06, 2023 08:50    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum o wszystkim dla wszystkich / Melanie C Strona Główna -> Tylko na poważnie Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2
Skocz do: