| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Łukasz Pieter Gość
|
Wysłany: Sob Gru 30, 2006 23:29 Temat postu: "NOWA" LISTA PRZEBOJÓW |
|
|
Witam wszystkich forumowiczów !
Podsumowania roku na liście przebojów Radia Katowice w tym roku nie zabraknie. Zapraszam do słuchania dwudziestu najpopularniejszych piosenek minionych 12 miesięcy już w najbliższy poniedziałek od 17 do 19tej.
Od soboty 6 stycznia zmienia się sposób głosowania na utwory. Każdą piosenkę będziecie mogli POPRZEĆ albo się jej POZBYĆ z notowania przysyłając smsy. Wszystkie szczegóły zostaną podane na poczatku notowania 698. W zamian za głosy rozdawać będę co tydzień sporo nagród.
Dziękuje za wszystkie uwagi na temat listy jakie pojawiają się na tym forum. Wierzcie mi, że prowadzenie takiego programu nie należy do najłatwiejszych a już na pewno nie wtedy, gdy jest się porównywanym z Kolegą, który prowadził ten program przez kilka ostatnich lat. Wiele elementów tego programu pozostanie niezmienionych ale w pierwszym noworocznym wydaniu pojawi się także kilka nowych, które - mam nadzieję - przypadną Wam do gustu. Liczę na to, że pomożecie mi w tworzeniu kolejnych notowań WASZEJ listy
Życzę wszystkim udanego sylwestra, a w Nowy Rok nie spijcie zbyt długo i pamiętajcie o podsumowaniu roku 2006. Startujemy tuż po 17tej
Łukasz Pieter, Radio Katowice |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sob Gru 30, 2006 23:29 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Carlena
|
Wysłany: Nie Gru 31, 2006 13:21 Temat postu: |
|
|
Witaj Łukaszu ! Fajnie, że pojawiłeś się na na Forum i że zechciałeś przedstawić plany odnośnie Listy Przebojów na nadchodzący Nowy Rok.
Mam nadzieję, że my Słuchacze znajdziemy wraz z Tobą - Prezenterem wspólny język, i że zacznie się współpraca, która odmieni nasze obecne zaskoczenie odnośnie zmian w Liście Przebojów. Dobrze, że i w tym roku pojawi się radiowe podsumowanie utworów, miło będzie sobie przypomnieć jakie to piosenki były najwyżej notowane.
Życzmy sobie w tym roku więcej zrozumienia i chęci poznania opinii z obu stron  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
radziok
|
Wysłany: Nie Gru 31, 2006 14:01 Temat postu: |
|
|
Witam na forum Panie Łukaszu!
Cieszę się, że Pan tu jest. Mam nadzieję, że przy wspólnej współpracy uda nam się coś zrobić z tą listą.
P.S.: Proszę o aktualizację notowania na stronie Radia Katowice. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
a.m.

|
Wysłany: Nie Gru 31, 2006 15:04 Temat postu: Re: LISTA PRZEBOJÓW |
|
|
| ŁUKASZ PIETER napisał: | | Witam wszystkich forumowiczów ! |
witaj!
przyznam, że nie spodziewałam się się Ciebie tutaj! ale nie zmienia to faktu, że miło Cię tu widzieć! mam nadzieję, że będziesz tu często zaglądał.
| ŁUKASZ PIETER napisał: | | Dziękuje za wszystkie uwagi na temat listy jakie pojawiają się na tym forum. |
niektóre opinie są ostre, ale myślę, że Cię to do nas nie zniechęci.
| ŁUKASZ PIETER napisał: | | Liczę na to, że pomożecie mi w tworzeniu kolejnych notowań WASZEJ listy |
jeśli pozwolisz nam stać się aktywną częścią Listy i to nie tylko pod względem głosowania, to współprac wchodzi w grę.
na pewno będziemy Ci mówić o tym co miło byłoby widzieć w Liście, a czego nie, itd. mam tylko nadzieję, że będziesz te sugestie brał pod uwagę.
wtedy powinno być OK
| ŁUKASZ PIETER napisał: | Życzę wszystkim udanego sylwestra, a w Nowy Rok nie spijcie zbyt długo i pamiętajcie o podsumowaniu roku 2006. Startujemy tuż po 17tej |
Tobie też szampańskiej Sylwestra... wszystkiego naj!
btw. a ja nie posłucham Podsumowania:( mam nadzieję, że ktoś ładnie mi je streści. a może nawet obdaruje mnie plikiem dźwiękowym [nagrane Podsumowanie, np. w pliku mp3]. z góry dzięki! _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dawidek
|
Wysłany: Pon Sty 01, 2007 17:42 Temat postu: |
|
|
Ten temat co prawda istnieje, ale co będę się czepiać.
Jeśli chodzi o Pana Łukasza, to jestem zaskoczony i momentami się zastanawiam, czy ktoś się nie podszywa pod tego dziennikarza. W internecie wszystko jest możliwe. Ale mam nadzieję, że to pan, Panie Łukaszu. Mam nadzieję, że pan poczytał wszystkie nasze uwagi odnośnie radia, a szczególnie listy, którą Pan prowadzi (jestem teraz w trakcie słuchania podsumowania roku 2006, ale nie przedstawię listy utworów, ponieważ nie znam wszystkich piosenek). Mam nadzieję, że lista będzie coraz lepiej się prezentować. Muszę przyznać szczerze, że nie wszystkie zmiany się nam się tu podobają, nie tylko na liście, ale także w całym Radiu Katowice. Pozdrawiam. I liczę na ciekawą dyskusję na tym forum.
PS. Jeśli kogoś uraziłem swoimi podejrzeniami, to z góry przepraszam. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
radziok
|
Wysłany: Pon Sty 01, 2007 18:07 Temat postu: |
|
|
Jeśli ktoś mozę to niech napisze jakie piosenki były od 17.00 do 17.30, bo nie słuchałem.
Gratulacje A.M. Byłaś wyróżniona dzisiaj na liście.
Ja za to byłem wczoraj wyróżniony przez p. Mariusza.  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Carlena
|
Wysłany: Pon Sty 01, 2007 20:06 Temat postu: |
|
|
| Cytat: | | Jeśli ktoś mozę to niech napisze jakie piosenki były od 17.00 do 17.30, bo nie słuchałem. |
Niestety, ja dopiero przed chwilą wróciłam i niestety w ogóle nie słuchałam Podsumowania Listy Przebojów.
| Cytat: | Gratulacje A.M. Byłaś wyróżniona dzisiaj na liście. |
Choć tego nie słyszałam - gratuluję Twórczyni tego Forum
| Cytat: | Ja za to byłem wczoraj wyróżniony przez p. Mariusza.  |
Gratulacje . Mnie też się wczoraj udało  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
radziok
|
Wysłany: Pon Sty 01, 2007 20:26 Temat postu: |
|
|
| Carlena napisał: |
Mnie też się wczoraj udało  |
No to... gratulacje! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
a.m.

|
Wysłany: Wto Sty 02, 2007 23:15 Temat postu: |
|
|
| Dawidek napisał: | | Ten temat co prawda istnieje, ale co będę się czepiać. |
zaraz coś się z tym podwójnym tematem zrobi
mam nadzieję, że Łukasz nie obrazi się za delikatną modyfikację.
temat Lista Przebojów będzie się odnosił do Listy, którą "rządził" Mariusz
a temat "NOWA" Lista Przebojów będzie dotyczył Listy prowadzonej przez Łukasza
co Wy na to? może być? przynajmniej nie będzie się nam myliło!  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Carlena
|
Wysłany: Wto Sty 02, 2007 23:46 Temat postu: |
|
|
Nowy Rok, nowy Prowadzący, nowa formuła Listy - zgadzam się na ów zmieniony tytuł  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
a.m.

|
Wysłany: Wto Sty 02, 2007 23:53 Temat postu: |
|
|
| radziok napisał: | Gratulacje A.M. Byłaś wyróżniona dzisiaj na liście. |
dziękuję!
nie słuchałam Podsumowania i jestem naprawdę zdziwiona, a zarazem bardzo mi miło z tego powodu!
| radziok napisał: | Ja za to byłem wczoraj wyróżniony przez p. Mariusza.  |
| Carlena napisał: | | Mnie też się wczoraj udało |
Karolino i Radzioku... Wam także GRATULUJĘ!  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Carlena
|
Wysłany: Wto Sty 02, 2007 23:59 Temat postu: |
|
|
Każdy wyróżniony a niewiele brakło a nikt by o sobie na antenie nie usłyszał  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
a.m.

|
Wysłany: Sro Sty 03, 2007 00:01 Temat postu: |
|
|
| Carlena napisał: | Nowy Rok, nowy Prowadzący, nowa formuła Listy - zgadzam się na ów zmieniony tytuł  | cieszę się! zobaczymy co na zmodyfikowaną wersję tematu Łukasza powiedzą pozostali Forumowicze!  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
a.m.

|
Wysłany: Sro Sty 03, 2007 00:09 Temat postu: |
|
|
| Carlena napisał: | Każdy wyróżniony a niewiele brakło a nikt by o sobie na antenie nie usłyszał  | tak chyba jeszcze nigdy nie było! zazwyczaj wszyscy siedzili grzecznie przed odbiornikami i wsłuchiwali się w dźwięki piosenek z Podsumowania!
na szczęście wszyscy dowiedzili się co się działo [czyt. wyróżnienia] w niedzielę i w poniedziałek!  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
radziok
|
Wysłany: Czw Sty 04, 2007 18:03 Temat postu: |
|
|
| Jestem za nową nazwą listy. |
|