| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
marman4
|
Wysłany: Nie Lis 05, 2017 22:25 Temat postu: Kredyt na remont domu |
|
|
| Niedługo zamierzam wyremontować trochę swój dom, jednak z tego co wyliczyłem będzie brakować mi trochę pieniędzy. Powiedzcie mi czy Pożyczka online będzie dobrym rozwiązaniem? Widziałem bardzo korzystna ofertę w AASA i zastanawiam się nad wyborem tej firmy. Co możecie mi w tym temacie podpowiedzieć? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Nie Lis 05, 2017 22:25 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
gotak
|
Wysłany: Pią Gru 08, 2017 19:56 Temat postu: |
|
|
| Wejdź na ich stronę wpisz potrzebną kwotę i sprawdź. Wejdź na raiffeisen sprawdź "pierwsa pożyczka" i sm sobie odpowiedz. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
marman4
|
Wysłany: Sob Gru 09, 2017 00:16 Temat postu: |
|
|
| Hmm.. też zastanawiam się nad takim kredytem. Powiedzcie mi w związku z tym czy ktoś z was korzystał z takiej usługi jak kredyt inbank? Jeśli tak to prosiłbym o jakieś konkretne informacje na jej temat |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nina77
|
Wysłany: Wto Gru 12, 2017 23:40 Temat postu: |
|
|
| Dzisiaj na naszym rynku znajdziemy całe mnóstwo produktów tego typu. Sama pewnie będę musiała na jeden z nich się zdecydować, marzy mi się bowiem dom z użytkowym poddaszem, taki jak te w http://www.dominanta.pl/ . Prezentują się one niezwykle atrakcyjnie, a co więcej pochodzą wprost od autorów, dzięki czemu możemy być pewni fajnych cen. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Eita
|
Wysłany: Sro Gru 13, 2017 11:48 Temat postu: |
|
|
| Ja właśnie też jestem na etapie remontu domu i zastanawiam się nad tym jakie kratki ściekowe i odwodnienie liniowe zamontować. Zamierzam zupełnie przebudować ten element instalacji. Jeśli macie jakieś propozycje w tym temacie to będę bardzo wdzięczny jak je tutaj napiszecie! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sylwester23
|
Wysłany: Sro Gru 20, 2017 20:37 Temat postu: |
|
|
| Decydując się na remont dachu, warto skorzystać z wytrzymałej blachy dachowe, która zapewni długotrwałą żywotność dachu. Powinny cechować się wysoką jakością, estetycznym wyglądem, a także niską wagą, czemu zawdzięczają możliwość szybkiej i łatwej instalacji. A wygląd blachodachówek powinien oferować również swobodę wyboru, przybierając praktycznie każdy kolor. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Haligans
|
Wysłany: Sob Gru 30, 2017 22:57 Temat postu: |
|
|
| Na remont domu to chyba najlepiej wziąć kredyt gotówkowy. Tutaj https://direct.money.pl/kredytygotowkowe/ sobei możecie zrobić symulacje, podajcie kwote, okres i zobaczycie jakie warunki mają w poszczególnych bankach. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dżej89
|
Wysłany: Wto Sty 23, 2018 13:08 Temat postu: |
|
|
| Właśnie też jestem na etapie remontu domu i postanowiłam zrobić małe rewolucje na swoim ogrodzie, ponieważ chce wprowadzić systemu odwadniające które znalazłam tutaj https://hauraton.com/pl/ . Mam problem z nadmiarem wody w szczególności kiedy mamy porę deszczową i tak ostatnio wpadłam na ich ofertę. Stwierdziłam, że jest to doskonałe rozwiązanie i warto je zastosować u siebie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
derka70
|
Wysłany: Pon Lut 26, 2018 13:07 Temat postu: |
|
|
| Może kredyt123 opinie ? Niestety wiem, że w banku ciężko jest otrzymać kredyt, a ta firma jest bardzo zaufana i rzetelna. Wstępna decyzja o otrzymaniu kredyty rozpatrywana jest już w 5minut, to naprawdę niewiele. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dzoanna
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
cukiereczek
|
Wysłany: Czw Lip 26, 2018 10:43 Temat postu: |
|
|
..
Ostatnio zmieniony przez cukiereczek dnia Wto Sie 14, 2018 07:46, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
heniutek
|
Wysłany: Pią Lip 27, 2018 21:42 Temat postu: |
|
|
| Możesz wejść także na stronę https://kokos.pl/ i złożyć wniosek o pożyczkę nawet do 10 tys złotych. Może na remont całego domu nie wystarczyłoby, ale mówisz, że tylko trochę Ci brakuje, więc może to dobry kierunek?! A może już Ci się udało wziąć pożyczkę? Jeżeli tak, to pochwal się gdzie i czy jesteś zadowolony! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Askono
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
mczay
|
Wysłany: Czw Wrz 06, 2018 19:48 Temat postu: |
|
|
| Jest Ci potrzebna większa kwota, czy możesz zdecydować się na coś mniejszego? Jak będzie dla Ciebie lepiej i wygodniej? Bo jeśli chcesz, to ja mogę polecić Ci pożyczki od https://monebay.pl/ Wybierasz tam kwotę, jaką potrzebujesz i decydujesz na jaki okres czasu. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kamieniarz
|
Wysłany: Pią Wrz 07, 2018 11:52 Temat postu: |
|
|
Pożyczka na budowę domu? No to powodzenia. Tylko kredyty hipoteczne wchodzą w grę. Przy pożyczkach znacząco przepłacisz. _________________ Nowoczesny design to także kruszywo kamienny dywan. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Wrz 07, 2018 11:52 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |