| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
zawadka9
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sob Sty 13, 2024 10:48 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
lakara
|
Wysłany: Wto Mar 26, 2024 08:01 Temat postu: |
|
|
| budowa domu to ogromne wyzwanie. My mamy już działkę a teraz przyszedł czas na znalezienie wykonawcy, który go dla nas zrealizuje od A do Z. I tu mam pytanie o firmę https://espiroinvestment.pl/, znacie ? ofertę mają świetną, szczególnie podoba mi się fakt, ze kierownik budowy koordynuje wszystkie prace, inwestor nie musi się kompletnie niczym martwić. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kseniak
|
Wysłany: Wto Kwi 09, 2024 13:23 Temat postu: |
|
|
| Czy macie tak, że drzwi wejsciowe, brama wjazdowa i furtka sa w podobnym stylu? W Sampre pokazują mi takie realizacje od Wiśniowskiego i powiem, ze to całkiem ciekawy patent. Wizualnie perełka. Tylko jeszcze musze popatrzeć czy też spinają sie w tym wszystkim parametry jakie chce mieć. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
zawadka9
|
Wysłany: Sro Kwi 24, 2024 15:10 Temat postu: |
|
|
| Moim zdaniem także ciekawą opcją jest jaki olej do drewna modrzewiowego Uważam, że oferta jest atrakcyjna, a produkty wydają się solidne, więc może być to udany wybór. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gardenia
|
Wysłany: Nie Cze 02, 2024 19:06 Temat postu: |
|
|
| Budując dom warto zawczasu pomyśleć o oknach i drzwiach, które sprawią, że dom będzie ciepły i bezpieczny. Najlepiej udać się do Sampre gdzie znajdziesz kompleksową ofertę ze świetnym doradztwem i wybierzesz tam nie tylko okna, drzwi wewnętrzne i zewnętrzne ale także bramy garażowe czy ogrodzenie znanych i cenionych producentów. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
zawadka9
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
zawadka9
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kaskaderka
|
Wysłany: Nie Wrz 29, 2024 12:54 Temat postu: |
|
|
| Podczas budowy domu ważne jest odpowiednie przygotowanie podłoża, aby zapobiec problemom związanym z wilgocią. W takich przypadkach stosuje się grunt odcinający wilgoć, który tworzy barierę chroniącą przed przenikaniem wody z gruntu do wyższych warstw konstrukcji. Dzięki temu fundamenty oraz ściany budynku są zabezpieczone przed zawilgoceniem, co wpływa na ich trwałość i stabilność. Dobrze wykonana izolacja chroni przed późniejszymi problemami, takimi jak pleśń czy osłabienie struktury. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
pionka3
|
Wysłany: Pon Wrz 30, 2024 13:57 Temat postu: |
|
|
| Czy ktoś mógłby podzielić się opinią na temat hurtowni budowlanej http://www.budmar-lancut.com.pl/ ? Zastanawiam się nad zamówieniem większej ilości materiałów na budowę i chciałabym wiedzieć, czy oferują konkurencyjne ceny, a także jak wygląda u nich sprawa dostawy. Czy można liczyć na profesjonalne doradztwo w zakresie wyboru odpowiednich produktów? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
zawadka9
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Quackars
|
Wysłany: Sro Paź 16, 2024 12:41 Temat postu: |
|
|
| Cześć, jestem w trakcie planowania budowy domu i szukam porady od osób, które mają doświadczenie z wyborem okien. Zastanawiam się nad rozwiązaniem typu okna system premium z opcją nakładek aluminiowych coś takiego https://www.gealan.de/pl/produkty/systemy/gealan-kontur/ Czy ktoś z Was korzystał z takiego systemu? Jak to wygląda pod kątem trwałości, izolacji i łatwości w utrzymaniu? Zależy mi, żeby okna były solidne, bo chcę uniknąć problemów z konserwacją w przyszłości. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
zawadka9
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Shakyoi
|
Wysłany: Czw Paź 24, 2024 11:13 Temat postu: |
|
|
| Planuję budowę domu i rozważam, jak najlepiej zorganizować prace na budowie. Zastanawiam się nad wypożyczeniem ładowarki teleskopowej, bo widziałem, że może być bardzo przydatna przy cięższych pracach. Trafiłem na artykuł o https://faresin.pl/category/poradnik/ i teraz mam dylemat, co będzie lepsze – nowy sprzęt, czy może jednak używany? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
zawadka9
|
Wysłany: Pią Paź 25, 2024 08:28 Temat postu: |
|
|
| A co powiecie na pompę zatapialną VXC4 High Flow od Pedrollo? Faktycznie jest ona wytrzymała, cicho działa i przede wszystkim nie powoduje ona żadnych wibracji |
|
| Powrót do góry |
|
 |
fiola
|
Wysłany: Sob Paź 26, 2024 08:06 Temat postu: |
|
|
| Planowanie budowy domu to dobry moment na decyzję o klimatyzacji. W serwisie https://www.firmasos.pl/ znajdziesz cenne wskazówki dotyczące rodzajów klimatyzacji, ich zalet i wad, oraz jak wpłyną na komfort życia w nowym domu. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sob Paź 26, 2024 08:06 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |