Forum o wszystkim dla wszystkich / Melanie C Strona Główna o wszystkim dla wszystkich / Melanie C
dla każdego coś miłego :)

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

budowa domu
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum o wszystkim dla wszystkich / Melanie C Strona Główna -> Tylko na poważnie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
zawadka9

PostWysłany: Sob Sty 13, 2024 10:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ogólnie też świetne opinie posiada ogrzewacz przepływowy do prysznica
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Sob Sty 13, 2024 10:48    Temat postu:

Powrót do góry
lakara

PostWysłany: Wto Mar 26, 2024 08:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

budowa domu to ogromne wyzwanie. My mamy już działkę a teraz przyszedł czas na znalezienie wykonawcy, który go dla nas zrealizuje od A do Z. I tu mam pytanie o firmę https://espiroinvestment.pl/, znacie ? ofertę mają świetną, szczególnie podoba mi się fakt, ze kierownik budowy koordynuje wszystkie prace, inwestor nie musi się kompletnie niczym martwić.
Powrót do góry
kseniak

PostWysłany: Wto Kwi 09, 2024 13:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czy macie tak, że drzwi wejsciowe, brama wjazdowa i furtka sa w podobnym stylu? W Sampre pokazują mi takie realizacje od Wiśniowskiego i powiem, ze to całkiem ciekawy patent. Wizualnie perełka. Tylko jeszcze musze popatrzeć czy też spinają sie w tym wszystkim parametry jakie chce mieć.
Powrót do góry
zawadka9

PostWysłany: Sro Kwi 24, 2024 15:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem także ciekawą opcją jest jaki olej do drewna modrzewiowego Uważam, że oferta jest atrakcyjna, a produkty wydają się solidne, więc może być to udany wybór.
Powrót do góry
Gardenia

PostWysłany: Nie Cze 02, 2024 19:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Budując dom warto zawczasu pomyśleć o oknach i drzwiach, które sprawią, że dom będzie ciepły i bezpieczny. Najlepiej udać się do Sampre gdzie znajdziesz kompleksową ofertę ze świetnym doradztwem i wybierzesz tam nie tylko okna, drzwi wewnętrzne i zewnętrzne ale także bramy garażowe czy ogrodzenie znanych i cenionych producentów.
Powrót do góry
zawadka9

PostWysłany: Pon Cze 10, 2024 12:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bardzo dobrej jakości jest też jednak pompa ciepła na powietrze wentylacyjne
Powrót do góry
zawadka9

PostWysłany: Wto Lip 09, 2024 09:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Według mnie warto rozważyć https://www.lprosystem.pl/oferta/inteligentny-dom-lodz Oferowane usługi są wysokiej jakości i dostępne w atrakcyjnej cenie.
Powrót do góry
Kaskaderka

PostWysłany: Nie Wrz 29, 2024 12:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Podczas budowy domu ważne jest odpowiednie przygotowanie podłoża, aby zapobiec problemom związanym z wilgocią. W takich przypadkach stosuje się grunt odcinający wilgoć, który tworzy barierę chroniącą przed przenikaniem wody z gruntu do wyższych warstw konstrukcji. Dzięki temu fundamenty oraz ściany budynku są zabezpieczone przed zawilgoceniem, co wpływa na ich trwałość i stabilność. Dobrze wykonana izolacja chroni przed późniejszymi problemami, takimi jak pleśń czy osłabienie struktury.
Powrót do góry
pionka3

PostWysłany: Pon Wrz 30, 2024 13:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czy ktoś mógłby podzielić się opinią na temat hurtowni budowlanej http://www.budmar-lancut.com.pl/ ? Zastanawiam się nad zamówieniem większej ilości materiałów na budowę i chciałabym wiedzieć, czy oferują konkurencyjne ceny, a także jak wygląda u nich sprawa dostawy. Czy można liczyć na profesjonalne doradztwo w zakresie wyboru odpowiednich produktów?
Powrót do góry
zawadka9

PostWysłany: Sob Paź 05, 2024 11:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Świetnym wyborem jest również https://geoplan.pl/index.php/geodeta-geodezja-szubin/ . Usługi świadczone w tym miejscu przebiegają niezwykle sprawnie, a personel dysponuje znacznym doświadczeniem.
Powrót do góry
Quackars

PostWysłany: Sro Paź 16, 2024 12:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cześć, jestem w trakcie planowania budowy domu i szukam porady od osób, które mają doświadczenie z wyborem okien. Zastanawiam się nad rozwiązaniem typu okna system premium z opcją nakładek aluminiowych coś takiego https://www.gealan.de/pl/produkty/systemy/gealan-kontur/ Czy ktoś z Was korzystał z takiego systemu? Jak to wygląda pod kątem trwałości, izolacji i łatwości w utrzymaniu? Zależy mi, żeby okna były solidne, bo chcę uniknąć problemów z konserwacją w przyszłości.
Powrót do góry
zawadka9

PostWysłany: Czw Paź 17, 2024 10:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W mojej ocenie, oferta z https://geomodern.pl/cennik-geodeta-opole/ jest godna uwagi. Fachowość i doświadczenie zespołu sprawiają, że każdy klient czuje się ważny.
Powrót do góry
Shakyoi

PostWysłany: Czw Paź 24, 2024 11:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Planuję budowę domu i rozważam, jak najlepiej zorganizować prace na budowie. Zastanawiam się nad wypożyczeniem ładowarki teleskopowej, bo widziałem, że może być bardzo przydatna przy cięższych pracach. Trafiłem na artykuł o https://faresin.pl/category/poradnik/ i teraz mam dylemat, co będzie lepsze – nowy sprzęt, czy może jednak używany?
Powrót do góry
zawadka9

PostWysłany: Pią Paź 25, 2024 08:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A co powiecie na pompę zatapialną VXC4 High Flow od Pedrollo? Faktycznie jest ona wytrzymała, cicho działa i przede wszystkim nie powoduje ona żadnych wibracji
Powrót do góry
fiola

PostWysłany: Sob Paź 26, 2024 08:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Planowanie budowy domu to dobry moment na decyzję o klimatyzacji. W serwisie https://www.firmasos.pl/ znajdziesz cenne wskazówki dotyczące rodzajów klimatyzacji, ich zalet i wad, oraz jak wpłyną na komfort życia w nowym domu.
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Sob Paź 26, 2024 08:06    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum o wszystkim dla wszystkich / Melanie C Strona Główna -> Tylko na poważnie Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
Strona 5 z 7
Skocz do: