Dawidek
|
Wysłany: Nie Paź 29, 2006 16:21 Temat postu: |
|
|
Dziękuję za wyjaśnienia. Szkoda, że nie ma takiej możliwości, ale Wasze wskazówki to zawsze coś. Mam jednak nadzieję, że nie utrudni to mojej działalności na tym forum. |
|
Carlena
|
Wysłany: Nie Paź 29, 2006 19:30 Temat postu: |
|
|
Cytat: | Mam jednak nadzieję, że nie utrudni to mojej działalności na tym forum. |
No pewnie, że nie ! Fajnie, że się udzielasz na Forum |
|
a.m.
|
Wysłany: Sob Lis 04, 2006 16:03 Temat postu: |
|
|
Dawidek napisał: | Dziękuję za wyjaśnienia. Szkoda, że nie ma takiej możliwości, ale Wasze wskazówki to zawsze coś. Mam jednak nadzieję, że nie utrudni to mojej działalności na tym forum. |
nie ma sprawy!
powiem krótko: niemożliwe jest żebyś natrafił na jakieś trudności podczas użytkowania forum!! więc możesz tu spokojnie "działać" _________________ |
|
Carlena
|
Wysłany: Czw Mar 22, 2007 20:17 Temat postu: |
|
|
Rzeczywiście ostatnimi czasy jest tutaj zdecydowanie cicho a to oznacza, że na tym Forum nie ma problemów z szeroko pojętą dyscypliną , chyba, że ktoś szykuje extra wystąpienie . |
|
a.m.
|
Wysłany: Pią Mar 23, 2007 23:56 Temat postu: |
|
|
Carlena napisał: | Rzeczywiście ostatnimi czasy jest tutaj zdecydowanie cicho a to oznacza, że na tym Forum nie ma problemów z szeroko pojętą dyscypliną , chyba, że ktoś szykuje extra wystąpienie . |
dyscyplina dyscypliną, ale tu przymykamy na nią troszenio oko można pomieszać, namieszać, byle tylko nie obrażać innych. _________________ |
|