Forum o wszystkim dla wszystkich / Melanie C Strona Główna o wszystkim dla wszystkich / Melanie C
dla każdego coś miłego :)

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

samochód
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum o wszystkim dla wszystkich / Melanie C Strona Główna -> Kultura
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
zawadka9

PostWysłany: Pon Lis 13, 2023 09:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na podstawie moich informacji, zdaje się, że istnieje korzystna opcja jak Wycieraczki szyby przedniej i tylnej - samochody osobowe i dostawcze - OXIMOTe wycieraczki charakteryzują się solidnym wykonaniem, a co najważniejsze, są dostępne w atrakcyjnych cenach.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Pon Lis 13, 2023 09:19    Temat postu:

Powrót do góry
Dżej89

PostWysłany: Czw Lis 23, 2023 12:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A czy czytaliście może artykuł http://www.fanatici.pl/uslugi/manualna-skrzynia-biegow-krok-po-kroku/ ? Jak nie, to warto to nadrobić, ponieważ tam znajdziecie ważne wiadomości na temat budowy manualnych skrzyń biegów. Dowiecie się tam o podstawowy funkcjonowaniu i lepiej zapoznać się z ich specyfiką.
Powrót do góry
zawadka9

PostWysłany: Pią Lis 22, 2024 11:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Co powiecie na Wycieraczki szyby przedniej i tylnej - samochody osobowe i dostawcze - OXIMO ? Ogólnie sporo osób je sobie zachwalało, wycieraczki sprawnie działają, a do tego są one dostępne w atrakcyjnej cenie
Powrót do góry
pionka3

PostWysłany: Wto Lis 26, 2024 20:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czy ktoś może polecić dobrą stację diagnostyczną na przegląd w Warszawie? Znalazłam http://skpautometr.waw.pl/ i ich lokalizacja mi pasuje, ale chciałabym wiedzieć, czy warto się tam wybrać. Czy pracują tam fachowcy, którzy naprawdę doradzą i pomogą?
Powrót do góry
zawadka9

PostWysłany: Sro Lis 27, 2024 10:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Widziałam, że sporo osób chwaliło sobie Wycieraczki szyby przedniej i tylnej - samochody osobowe i dostawcze - OXIMO . Wyróżnia je wysoka jakość wykonania, a do tego atrakcyjna cena
Powrót do góry
karol3326778

PostWysłany: Pią Gru 06, 2024 07:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem warto wejść na stronę https://www.otomoto24.pl . Sam wszedłem i bardzo dużo się dowiedziałem.
Powrót do góry
zawadka9

PostWysłany: Wto Gru 10, 2024 10:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tak samo ważne jest też odpowiednie założenie instalacji gazowej w samochodzie
Powrót do góry
Wholesalezhn

PostWysłany: Nie Gru 22, 2024 23:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Szukam informacji na temat importu aut z USA, ponieważ słyszałem, że takie pojazdy często są w lepszym stanie technicznym i są tańsze niż te dostępne w Polsce. Zastanawiam się, czy warto skorzystać z usług firm, które pomagają w imporcie, jak np. Liberty Car. Chciałbym się dowiedzieć, jak wygląda cały proces, jakie są dodatkowe koszty oraz formalności związane z takim zakupem. Ktoś z Was miał do czynienia z takim importem? Co warto wiedzieć przed podjęciem decyzji o zakupie auta z USA?
Powrót do góry
derka70

PostWysłany: Pon Gru 30, 2024 14:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli lubisz samochody, które wyróżniają się na drodze, koniecznie sprawdź, co oferują Auta z USA Ich charakter i historia sprawiają, że to świetny wybór dla każdego, kto chce poczuć amerykański klimat na polskich drogach.
Powrót do góry
Rottenrac

PostWysłany: Sro Sty 29, 2025 13:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Chciałbym zainwestować w nowe auto i Porsche to jeden z moich faworytów. Trafiłem na stronę https://dealer.porsche.com/pl/lodz/pl-PL i zacząłem się zastanawiać, jak wygląda oferta w tym salonie. Czy ktoś z was korzystał z usług tego salonu? Jakie modele polecacie i jak ocenilibyście obsługę klienta?
Powrót do góry
Steadyiyi

PostWysłany: Sro Sty 29, 2025 16:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ściągacze do wtryskiwaczy to narzędzia, które ułatwiają demontaż i montaż tych elementów. Na stronie https://fachowydekarz.pl/czym-jest-i-jak-dziala-sciagacz-do-wtryskiwaczy-co-wyroznia-najlepsze-produkty-na-rynku-zobaczmy/ znajdziesz informacje o ich działaniu i cechach najlepszych modeli. Jakie ściągacze polecacie? Jak oceniacie ich jakość i trwałość?
Powrót do góry
Daffyopo

PostWysłany: Czw Sty 30, 2025 12:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mam zamiar kupić zabytkowy samochód i zastanawiam się nad importem zabytkowych aut z USA. Z tego, co się orientuję, USA oferuje ogromny wybór klasycznych modeli w dobrym stanie. Czy ktoś z Was korzystał z usług firm, które zajmują się takim importem? Jak wygląda cały proces? Interesuje mnie, jak rozwiązać sprawy związane z transportem, opłatami i ewentualnymi problemami z rejestracją w Polsce. Macie jakieś porady lub wskazówki, na co zwrócić szczególną uwagę?
Powrót do góry
zawadka9

PostWysłany: Sro Lut 05, 2025 09:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Można też postawić na bmw leasing kalkulator . Ogólnie usługi realizowane są tutaj bardzo sprawnie, dodatkowo też jeśli chodzi o koszty leasingu to są one całkiem atrakcyjne
Powrót do góry
Daffyopo

PostWysłany: Pon Maj 26, 2025 22:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wybieram się na urlop i potrzebuję auta, które sprawdzi się podczas dłuższej trasy. Wypożyczalnia samochodów z https://wypozyczalnia-samochodow24.pl/ wygląda na solidną, ale przed rezerwacją chciałbym poznać opinie o jakości samochodów oraz obsłudze.
Powrót do góry
zawadka9

PostWysłany: Sro Maj 28, 2025 15:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zastanawiam się, czy nie postawić na dywaniki samochodowe od https://www.evaautodywaniki.com.pl/ . Wpadłam na tę ofertę i widzę, że dostępne modele są bardzo dobrej jakości, a dodatkowym atutem jest aż 5-letnia gwarancja.
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Sro Maj 28, 2025 15:37    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum o wszystkim dla wszystkich / Melanie C Strona Główna -> Kultura Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Strona 2 z 3
Skocz do: