Forum o wszystkim dla wszystkich / Melanie C Strona Główna o wszystkim dla wszystkich / Melanie C
dla każdego coś miłego :)

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

rolnictwo
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum o wszystkim dla wszystkich / Melanie C Strona Główna -> Kultura
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Pt53ms21

PostWysłany: Wto Maj 28, 2024 11:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czy ktoś z Was prowadzi gospodarstwo rolne? Gdzie najczęściej kupujecie produkty i maszyny używane podczas upraw? Znalazłam póki co tylko ten sklep https://www.dexwal.com/katalog-produktow/ , ale liczę na waszą pomoc. Macie coś do polecenia?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Wto Maj 28, 2024 11:54    Temat postu:

Powrót do góry
hejk9

PostWysłany: Pon Lip 22, 2024 21:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Siatka hodowlana znajduje zastosowanie w sadownictwie, chroniąc owoce przed ptakami i owadami. Jej drobna struktura uniemożliwia dostęp szkodników, a jednocześnie nie ogranicza przepływu powietrza, co zapobiega powstawaniu wilgoci i pleśni. Dzięki siatkom hodowlanym możliwe jest zwiększenie plonów i poprawa jakości owoców. Siatki tego typu https://siatkitkane.com.pl/siatki-hodowlane każdy może nabyć od metra w dobrych sklepach budowlanych lub rolniczych.
Powrót do góry
Akasha

PostWysłany: Wto Gru 17, 2024 02:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Prowadzimy rodzinne gospodarstwo i zastanawiam się nad modernizacją naszej hali udojowej. Przeglądając internet, trafiłem na stronę https://sklepgama.net/rolnicze-hale-udojowe-rodzaje-i-wymiary/ Czy ktoś z Was korzystał z ich oferty i może podzielić się opinią na temat jakości ich sprzętu do gospodarstwa? Słyszałem, że odpowiednio dobrana hala udojowa może znacząco skrócić czas dojenia, co przy większym stadzie jest ogromną zaletą.
Powrót do góry
zawadka9

PostWysłany: Sob Gru 28, 2024 09:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Świetną opcją mogą okazać się maszyny rolnicze poleasingowe . Urządzenia te charakteryzują się niezawodnym działaniem, a dodatkowym atutem są ich atrakcyjne ceny.
Powrót do góry
Kamir

PostWysłany: Sro Sty 22, 2025 14:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeżeli zajmujecie się hodowlą krów mlecznych, warto zadbać o ich odpowiednią pielęgnację. Produkty, takie jak maści ochronne do wymion, są niezbędne, by zapewnić zwierzętom zdrowie i komfort. Można je łatwo zamówić w internecie, na przykład na stronie https://mlekmar.pl/pielegnacja-wymienia-cat-14
Powrót do góry
gdc

PostWysłany: Nie Cze 22, 2025 08:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kiedy nie chce mi się jeździć po punktach stacjonarnych, wybieram sklep internetowy z nasionami roślin – przejrzyście, wszystko opisane, łatwo porównać. Zdarzało się wam zamawiać online?
Powrót do góry
Handsomebaw

PostWysłany: Czw Sie 21, 2025 08:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gdy szukałem hali rolniczej, oferta Borga przyciągnęła moją uwagę. Ich hala rolnicza daje możliwość szybkiej realizacji i solidnej jakości. Ktoś z Was miał już do czynienia z tą firmą? Jakie są wasze opinie?
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Czw Sie 21, 2025 08:37    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum o wszystkim dla wszystkich / Melanie C Strona Główna -> Kultura Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2
Skocz do: