Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
antypo
|
Wysłany: Sob Gru 02, 2017 16:01 Temat postu: Mieszkania na sprzedaż |
|
|
Jeśli szukacie bardzo dobrych mieszkań w Warszawie to osobiście polecam dewelopera Ronson który w obecnych czasach oferuje, mieszkania w warszawie na sprzedaż które są poniżej normy, można u nich kupić świetnej jakości mieszkania dużo taniej, sami zobaczcie na ofertę dysponują szerokim wyborem mieszkań na Mokotowie, Woli, Centrum, Powiślu i Białołęce ! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sob Gru 02, 2017 16:01 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
marman4
|
Wysłany: Wto Sty 02, 2018 19:03 Temat postu: |
|
|
Bardzo ładnie wyglądają te mieszkania muszę przyznać. Już wyobrażam sobie, że kładę na ściany jakieś ładne Fototapety 3D i aranżuję całą pozostałą przestrzeń. Szkoda, że na razie nie stać mnie na taki drogi zakup ;/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
HankaK1992
|
Wysłany: Wto Maj 22, 2018 10:37 Temat postu: |
|
|
Ja ostatnio szukałam mieszkania we Wrocławiu, pytałam znajomych i kumpela mi tak posuneła że "Ej, Hanka, zobacz tu ". Okazało się że to było nowe osiedle na Gagarina, spod rąk PCG i też mogę polecić. Generalnie ich inwestycje, bo wiadomo że każdy lubi coś innego i oczekuje czegoś innego. W ogóle we Wrocławiu jest mnóstwo fajnych, nowych miejscówek i co chwila gdzieś się buduje. Np. na Sołtysowickiej  _________________ Fanka zdrowej kuchni, urządzania mieszkania dwupokojowego i jogi  |
|
Powrót do góry |
|
 |
green
|
Wysłany: Sob Cze 23, 2018 06:51 Temat postu: |
|
|
W Trójmieście powstaje wiele nowych mieszkaniowych inwestycji.
Jedna z nich to wyjątkowe Osiedle Oliwski Park są to luksusowe apartamenty gdańsk oliwa w otoczeniu pięknego parku. To miejsce, gdzie życie toczy się powolnym, ustalonym rytmem. Kiedyś zamieszkanie w tak bliskim sąsiedztwie Parku Oliwskiego mogło być tylko marzeniem, teraz może być rzeczywistością. |
|
Powrót do góry |
|
 |
pionka3
|
Wysłany: Sro Sie 29, 2018 08:44 Temat postu: |
|
|
Jest też wiele mieszkań z rynku wtórnego, którymi można się zainteresować. Chociaż jak nie ma kupca to zawsze czeka się z takim mieszkaniem na klienta idealnego. Niektórzy nie mają na to czasu i wybierają skup mieszkań, https://grb-nieruchomosci.pl/skup-nieruchomosci-w-calej-polsce/skup-nieruchomosci-gdansk/ też dobra opcja. Firma daje całkiem fajną gotówkę za takie mieszkanie, więc dla tych śpieszących się fajne wyjście. |
|
Powrót do góry |
|
 |
cukiereczek
|
Wysłany: Nie Wrz 23, 2018 20:34 Temat postu: |
|
|
Chcesz mieć ładny dom? lub zainwestować w nieruchomosci? w obydwu przypadkach ta firma moze Ci bardzo pomóc http://loco-estate.com/ Znajdziesz tutaj wiele ciekawych nieruchomości które warto kupić i albo wynając albo w nich zamieszkać. Ta firma zajmuje się rynkiem nieruchomosci od wielu lat i nie ma dla nich rzeczy nie możliwych, warto im zaufać i przekonać się samemu o tym jak dobra są firmą. |
|
Powrót do góry |
|
 |
pionka3
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Alicja191
|
Wysłany: Czw Lut 14, 2019 18:54 Temat postu: |
|
|
W zasadzie nie musiałam długo szukać dewelopera, ponieważ wielu moich znajomych korzystało z oferty Lokum Invest z Krakowa. Firma ma bardzo dużo pozytywnych opinii od klientów i to też mnie zachęciło do współpracy z nimi. Od razu rzuciła mi się w oczy inwestycja River park, która naprawdę zauroczyła mnie zarówno lokalizacją, jak i eleganckim designem. Cały proces zakupu i budowy był tak sprawny, że w pewnym momencie okazało się, iż już czas, aby odebrać klucze Super firma z profesjonalnym podejściem do klienta. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Warizbin
|
Wysłany: Czw Lut 28, 2019 11:43 Temat postu: |
|
|
Mi się bardzo podoba osiedle mieszkaniowe http://www.koninko.com.pl/ jest bardzo fajne i zielone osiedle które położone jest w zacisznej lokalizacji z daleka od dużego miasta co jest bardzo fajnym aspektem dla mnie i bardzo waznym. |
|
Powrót do góry |
|
 |
karii
|
Wysłany: Czw Lut 28, 2019 11:49 Temat postu: |
|
|
Bardzo ładnie wyglądają te mieszkania muszę przyznać. Ale już spełniłam swoje mażenie kupując lokum na tym osiedlu http://pasieki-komorniki.pl/. |
|
Powrót do góry |
|
 |
pasztet
|
Wysłany: Wto Mar 05, 2019 10:24 Temat postu: |
|
|
A co sądzicie o zarządzaniu apartamentami? Często brakuje czasu, że zajmować się kwestiami związanymi ze stanem mieszkania, finansami i gośćmi. Polecicie jakieś sprawdzone firmy? Dla mnie wzorem pod tym względem jest ta firma z Trójmiasta. Opiekują się moim mieszkaniem w Gdańsku i w pewnym momencie przestałem kompletnie się o nie martwić. Wszystko sprawnie rozliczone, klienci zadowoleni i mieszkanie utrzymywane w świetnym stanie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
spokojna
|
Wysłany: Wto Mar 19, 2019 08:28 Temat postu: |
|
|
Mnie interesuje kupno mieszkania w Warszawie. Trafilam ostatnio na tę ofertę https://vantage-sa.pl/ bardzo duża propozycja. I możliwość skorzystania z formullarza kontaktowego. Przedstawienia swoich oczekiwań. A doraca powinien w ciągu 48 godzin przygotować dla nas ofertę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
fiona45
|
Wysłany: Sro Kwi 17, 2019 07:53 Temat postu: |
|
|
Mieszkania na sprzedaż teraz można znaleźć w różnych miejscach. Takie mieszkania na sprzedaż warszawa są przeważnie nowoczesne i można kupić blisko własnej pracy. Wiele osób szuka takich fajnych nowych i stylowych mieszkań, bo jednak są one bardziej praktyczne. |
|
Powrót do góry |
|
 |
diabelek81
|
Wysłany: Pon Maj 20, 2019 08:02 Temat postu: |
|
|
A ja jestem na etapie poszukiwania mieszkania Ale pod uwagę biorę wyłącznie oferty z rynku pierwotnego. Nie chcę mieszkać gdzieś, gdzie ktoś przede mną mieszkał. Dlatego w moim przypadku - tylko deweloper. Ale i tu lekko nie jest, chociaż po zrobieniu małego rekonesansu wśród bliższych i dalszych znajomych, a także po przeczytaniu opinii w internecie wybór bardzo się ograniczył. A gdy oglądnęłam oferty, to już w ogóle! Myślę, żeby wybrać mieszkanie https://www.superkrak.com.pl/wyszukiwarka-3d/apartamenty-kaskada-etap-3. Poza opiniami o deweloperze, to oglądałam wizualizację osiedla, która bardzo mi się podoba. Do tego lokalizacja wręcz doskonała, dobra komunikacja mpk, blisko centrum handlowe, kino, które uwielbiam! |
|
Powrót do góry |
|
 |
vero
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|