Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
MarianUrban
|
Wysłany: Pią Sty 08, 2021 13:42 Temat postu: Inwestowanie w srebro - czy warto? |
|
|
Inwestowanie w srebro - czy warto się w to wszystko bawić? Jak dla mnie to jest to wspaniała sprawa!
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pią Sty 08, 2021 13:42 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
JanProzac
|
Wysłany: Czw Mar 04, 2021 13:22 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem platyna ma przyszłość. To może być naprawdę bardzo fajna sprawa. Kocham pomnażać swój majątek.
|
|
AlicjaKoś
|
Wysłany: Pon Wrz 26, 2022 09:32 Temat postu: |
|
|
Część oszczędności na pewno warto lokować w monety bulionowe które kupicie z niskim spreadem i też później bez problemów bedzie można je odsprzedać komuś innemu, czy nawet do mennicy. Ja tak lokuję oszczędności i naprawdę jestem zadowolony z możliwości jakie dają, dlatego zajrzyjcie na https://www.mennicaskarbowa.pl/ w dobrych cenach, do tego świetna obsługa klienta i terminowe realizacje. Pozdrawiam! |
|
Powrót do góry |
|
|
JanProzac
|
Wysłany: Pon Paź 02, 2023 09:06 Temat postu: |
|
|
Ja uwielbiam srebrne sztabki. One wspaniale wyglądają. Takie rzeczy uwielbiam wręcz.
|
|
Kaskaderka
|
Wysłany: Czw Maj 23, 2024 11:18 Temat postu: |
|
|
Ja również od jakiegoś czasu zastanawiam się nad zainwestowaniem swoich oszczędności. Słyszałam, że w dzisiejszych czasach bardzo opłaca się inwestować w nieruchomości. Udało mi się już nawet znaleźć bardzo ładne apartamenty nad jeziorem mrągowo. Myślę, że nie miałabym tam problemu ze znalezieniem najemców. A Wy co o tym sądzicie? |
|
Powrót do góry |
|
|
Haligans
|
Wysłany: Pią Lip 26, 2024 21:00 Temat postu: |
|
|
Złoto inwestycyjne od lat przyciąga inwestorów szukających bezpiecznej przystani dla swojego kapitału - https://mennicamazovia.pl/pol_m_Zloto-152.html . W dobie zmiennych rynków finansowych, złoto inwestycyjne staje się stabilnym fundamentem w portfelach inwestycyjnych. Wielu analityków podkreśla, że złoto inwestycyjne może chronić przed inflacją oraz spadkami na giełdzie. Inwestowanie w złoto inwestycyjne to nie tylko zabezpieczenie majątku, ale również potencjalne zyski w dłuższym okresie. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pią Lip 26, 2024 21:00 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |