Forum o wszystkim dla wszystkich / Melanie C Strona Główna o wszystkim dla wszystkich / Melanie C
dla każdego coś miłego :)

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Święta i prezenty

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum o wszystkim dla wszystkich / Melanie C Strona Główna -> Luźne gadki :D
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Haligans

PostWysłany: Nie Lis 26, 2023 02:02    Temat postu: Święta i prezenty Odpowiedz z cytatem

Zbliżają się Święta, do Gwiazdki został zaledwie miesiąc więc najwyższa pora zacząć myśleć o prezentach. Jeśli chodzi o prezent na święta dla dziewczynki to może tutaj https://podaruje.com/prezent-dla-dziewczynki-na-swieta coś Wam wpadnie w oko. Warto też zlecić dziecku napisanie listu do św. Mikołaja, wtedy będzie dużo łatwiej z wyborem Smile Chociaż wiadomo, że zdarza się, że dzieci fantazjują za bardzo i trzeba samodzielnie wybrać podarunek.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Nie Lis 26, 2023 02:02    Temat postu:

Powrót do góry
maniamiki

PostWysłany: Pon Lis 27, 2023 11:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja ostatnio już chodzę i kupuje dekoracje Bożonarodzeniowe uwielbiam klimat świąt i zawsze dbam o to żeby było go w domu czuć Smile
Powrót do góry
Grula

PostWysłany: Pią Gru 08, 2023 13:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pisanie listu do Świętego Mikołaja to nie tylko element tradycji w wielu domach ale również bardzo pomocna wskazówka dla rodziców co do wyboru prezentów. Czasem dziecięca wyobraźnia może być nieco zbyt ambitna, ale to także część świątecznej magii i radości. A skoro mowa o magii świąt, warto pomyśleć o dodaniu do prezentów czegoś symbolicznego, jak czapka Mikołaja. To nie tylko urocza ozdoba, ale też świetny sposób, by wprowadzić w domu świąteczny nastrój.
Powrót do góry
karolciamaleszewska

PostWysłany: Czw Gru 14, 2023 13:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mi udało się wszystko przygotować już z początkiem listopada, zarówno prezenty jak i dekoracje. Już nie czekałam na ostatnią chwilę, aby pędzić i bez pamięci szukać. Pozostało mi spokojne spakowanie prezentów.
Powrót do góry
cukiereczek

PostWysłany: Pią Gru 15, 2023 15:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli chodzi o święta i prezenty to sprawdzi się oferta tej firmy https://smaczajama.pl/pl/c/-Coraz-blizej-Swieta/565 która ma piękne kosze podarunkowe na każdą okazję. Możesz mieć kosz wypełniony markowymi alkoholami jak i łakociami z różnych stron świata. Na pewno nie zawiodą oczekiwań klientów.
Powrót do góry
pionka3

PostWysłany: Pon Wrz 16, 2024 18:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zastanawiam się, czy warto wynająć apartament na święta przez http://apart-center.pl/. Czy ktoś z Was miał okazję spędzać Boże Narodzenie w Zakopanem i może podzielić się wrażeniami? Zależy mi na komfortowym miejscu, które zapewni nam ciepło i domową atmosferę w górskiej scenerii. Czy oferta apartamentów na tej stronie spełniła Wasze oczekiwania?
Powrót do góry
zawadka9

PostWysłany: Czw Lis 14, 2024 15:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Świetnym wyborem mogą być paczki świąteczne dla pracowników . Z tego, co zauważyłam, oferta jest szeroka, upominki prezentują się elegancko, a ceny pozostają na przystępnym poziomie.
Powrót do góry
Kaskaderka

PostWysłany: Nie Lis 24, 2024 11:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem najlepiej zawsze stawiać na jakieś praktyczne prezenty. Ja na przykład w tym roku planuję kupić dla rodziców na Święta szklany dzbanek filtrujący d2 borosilicate. Rodzice filtrują wodę w domu już od wielu lat, ale mają dzbanek plastikowy, a słyszałam, że te szklane są o wiele lepsze. Poza tym dużo lepiej się też prezentują Wink
Powrót do góry
pionka3

PostWysłany: Pon Lis 25, 2024 20:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czy spędzenie świąt w apartamencie w Zakopanem to dobry pomysł? Trafiłam na ofertę http://apart-center.pl/ i zastanawiam się, czy ktoś z Was korzystał z ich usług? Czy apartamenty są rzeczywiście tak przestronne, jak na zdjęciach? Jak wrażenia z wynajmu?
Powrót do góry
zawadka9

PostWysłany: Wto Gru 03, 2024 15:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Myśleliście by postawić na torebki prezentowe ? Z tego, co zauważyłam, oferta jest bardzo atrakcyjna. Koperty wyglądają estetycznie, a zamówienia są realizowane szybko.
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Wto Gru 03, 2024 15:00    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum o wszystkim dla wszystkich / Melanie C Strona Główna -> Luźne gadki :D Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: