Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Haligans
|
Wysłany: Nie Lis 26, 2023 02:02 Temat postu: Święta i prezenty |
|
|
Zbliżają się Święta, do Gwiazdki został zaledwie miesiąc więc najwyższa pora zacząć myśleć o prezentach. Jeśli chodzi o prezent na święta dla dziewczynki to może tutaj https://podaruje.com/prezent-dla-dziewczynki-na-swieta coś Wam wpadnie w oko. Warto też zlecić dziecku napisanie listu do św. Mikołaja, wtedy będzie dużo łatwiej z wyborem Chociaż wiadomo, że zdarza się, że dzieci fantazjują za bardzo i trzeba samodzielnie wybrać podarunek. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Nie Lis 26, 2023 02:02 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
maniamiki
|
Wysłany: Pon Lis 27, 2023 11:33 Temat postu: |
|
|
Ja ostatnio już chodzę i kupuje dekoracje Bożonarodzeniowe uwielbiam klimat świąt i zawsze dbam o to żeby było go w domu czuć  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Grula
|
Wysłany: Pią Gru 08, 2023 13:55 Temat postu: |
|
|
Pisanie listu do Świętego Mikołaja to nie tylko element tradycji w wielu domach ale również bardzo pomocna wskazówka dla rodziców co do wyboru prezentów. Czasem dziecięca wyobraźnia może być nieco zbyt ambitna, ale to także część świątecznej magii i radości. A skoro mowa o magii świąt, warto pomyśleć o dodaniu do prezentów czegoś symbolicznego, jak czapka Mikołaja. To nie tylko urocza ozdoba, ale też świetny sposób, by wprowadzić w domu świąteczny nastrój. |
|
Powrót do góry |
|
 |
karolciamaleszewska
|
Wysłany: Czw Gru 14, 2023 13:41 Temat postu: |
|
|
Mi udało się wszystko przygotować już z początkiem listopada, zarówno prezenty jak i dekoracje. Już nie czekałam na ostatnią chwilę, aby pędzić i bez pamięci szukać. Pozostało mi spokojne spakowanie prezentów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
cukiereczek
|
Wysłany: Pią Gru 15, 2023 15:34 Temat postu: |
|
|
Jeśli chodzi o święta i prezenty to sprawdzi się oferta tej firmy https://smaczajama.pl/pl/c/-Coraz-blizej-Swieta/565 która ma piękne kosze podarunkowe na każdą okazję. Możesz mieć kosz wypełniony markowymi alkoholami jak i łakociami z różnych stron świata. Na pewno nie zawiodą oczekiwań klientów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
pionka3
|
Wysłany: Pon Wrz 16, 2024 18:39 Temat postu: |
|
|
Zastanawiam się, czy warto wynająć apartament na święta przez http://apart-center.pl/. Czy ktoś z Was miał okazję spędzać Boże Narodzenie w Zakopanem i może podzielić się wrażeniami? Zależy mi na komfortowym miejscu, które zapewni nam ciepło i domową atmosferę w górskiej scenerii. Czy oferta apartamentów na tej stronie spełniła Wasze oczekiwania? |
|
Powrót do góry |
|
 |
zawadka9
|
Wysłany: Czw Lis 14, 2024 15:18 Temat postu: |
|
|
Świetnym wyborem mogą być paczki świąteczne dla pracowników . Z tego, co zauważyłam, oferta jest szeroka, upominki prezentują się elegancko, a ceny pozostają na przystępnym poziomie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kaskaderka
|
Wysłany: Nie Lis 24, 2024 11:09 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem najlepiej zawsze stawiać na jakieś praktyczne prezenty. Ja na przykład w tym roku planuję kupić dla rodziców na Święta szklany dzbanek filtrujący d2 borosilicate. Rodzice filtrują wodę w domu już od wielu lat, ale mają dzbanek plastikowy, a słyszałam, że te szklane są o wiele lepsze. Poza tym dużo lepiej się też prezentują  |
|
Powrót do góry |
|
 |
pionka3
|
Wysłany: Pon Lis 25, 2024 20:23 Temat postu: |
|
|
Czy spędzenie świąt w apartamencie w Zakopanem to dobry pomysł? Trafiłam na ofertę http://apart-center.pl/ i zastanawiam się, czy ktoś z Was korzystał z ich usług? Czy apartamenty są rzeczywiście tak przestronne, jak na zdjęciach? Jak wrażenia z wynajmu? |
|
Powrót do góry |
|
 |
zawadka9
|
Wysłany: Wto Gru 03, 2024 15:00 Temat postu: |
|
|
Myśleliście by postawić na torebki prezentowe ? Z tego, co zauważyłam, oferta jest bardzo atrakcyjna. Koperty wyglądają estetycznie, a zamówienia są realizowane szybko. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Gru 03, 2024 15:00 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |