Forum o wszystkim dla wszystkich / Melanie C Strona Główna o wszystkim dla wszystkich / Melanie C
dla każdego coś miłego :)

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Okna PCV

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum o wszystkim dla wszystkich / Melanie C Strona Główna -> Wiadomości
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
deborah

PostWysłany: Pon Kwi 04, 2022 11:02    Temat postu: Okna PCV Odpowiedz z cytatem

W jakim sklepie polecacie kupić dobrej jakości okna PCV Kraków dla domu jednorodzinnego?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Pon Kwi 04, 2022 11:02    Temat postu:

Powrót do góry
fiola

PostWysłany: Sob Kwi 23, 2022 12:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bardzo dobre okna PCV można kupić w tym sklepie: https://oknario.pl/ . Działają na rynku bardzo długo i produkują okna naprawdę wysokiej jakości, w dodatku w bardzo dobrych cenach. Mają bardzo bogatą ofertę, więc bez trudu można dobrać rozwiązanie najlepiej dopasowane pod względem estetyki i parametrów. Polecam!
Powrót do góry
Gardenia

PostWysłany: Sob Kwi 23, 2022 22:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Do swego domu kupowałam okna Oknoplastu, które cieszą się dobrą jakością jak i popularnością od wielu lat. Kupowałam je w ich salonie premium Sampre, gdzie znalazłam doskonałe wsparcie przy wyborze jak i doświadczoną ekipę montującą.
Powrót do góry
Notina

PostWysłany: Wto Maj 17, 2022 06:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

My też zdecydowaliśmy się na okna PCV. Co do firmy to wybraliśmy okna Jezierski - https://jezierski.com.pl/. Bardzo znana firma, oferujące okna w segmencie premium. Ich okna mają świetne parametry jeśli chodzi o izolacyjność i szczelność, są wykonywane z wysokiej jakości materiałów i elementów od sprawdzonych i znanych dostawców. Charakteryzuja się eleganckim wyglądem, styl można z łatwością dobrać do stylu domu - bo wybór kolorów i wzorów jest bardzo duży.
Powrót do góry
fiola

PostWysłany: Pią Maj 20, 2022 12:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Korzystając z okazji rozmawiamy oknach, chciałabym się was zapytać, czy wiecie może gdzie mogłabym dostać okno dachowe wyłazowe ? Ostatnio słyszałam wiele pozytywnych opinii na temat firmy Roofliteplus i zastanawiam się czy warto się do nich zgłosić. Dajcie znać, czy kiedykolwiek korzystaliście może z ich usług
Powrót do góry
cukiereczek

PostWysłany: Pią Maj 20, 2022 12:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Niezależnie od tego czy okna mają być z PVC, drewna jak i aluminium to wszystko to znajdziesz w ofercie https://www.drutex.pl/ Mają oni najlepsze produkty w najniższej cenie o czym świadczą rzesze zadowolonych klientów. Przekonaj się o tym osobiście kupując ich produkty.
Powrót do góry
dzoanna

PostWysłany: Sro Maj 25, 2022 13:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przyznam szczerze, że mnie ostatnio zepsuła się moja roleta i musiałam koniecznie szukać jakiegoś zastępstwa. Na szczęście na stronie sklepu budujemyonline.pl udało mi się znaleźć godne zastępstwo, mianowicie solary fakro i dramat został zażegnany.
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Sro Maj 25, 2022 13:03    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum o wszystkim dla wszystkich / Melanie C Strona Główna -> Wiadomości Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: