Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
deborah
|
Wysłany: Pon Kwi 04, 2022 11:02 Temat postu: Okna PCV |
|
|
W jakim sklepie polecacie kupić dobrej jakości okna PCV Kraków dla domu jednorodzinnego? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Kwi 04, 2022 11:02 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
fiola
|
Wysłany: Sob Kwi 23, 2022 12:20 Temat postu: |
|
|
Bardzo dobre okna PCV można kupić w tym sklepie: https://oknario.pl/ . Działają na rynku bardzo długo i produkują okna naprawdę wysokiej jakości, w dodatku w bardzo dobrych cenach. Mają bardzo bogatą ofertę, więc bez trudu można dobrać rozwiązanie najlepiej dopasowane pod względem estetyki i parametrów. Polecam! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gardenia
|
Wysłany: Sob Kwi 23, 2022 22:13 Temat postu: |
|
|
Do swego domu kupowałam okna Oknoplastu, które cieszą się dobrą jakością jak i popularnością od wielu lat. Kupowałam je w ich salonie premium Sampre, gdzie znalazłam doskonałe wsparcie przy wyborze jak i doświadczoną ekipę montującą. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Notina
|
Wysłany: Wto Maj 17, 2022 06:04 Temat postu: |
|
|
My też zdecydowaliśmy się na okna PCV. Co do firmy to wybraliśmy okna Jezierski - https://jezierski.com.pl/. Bardzo znana firma, oferujące okna w segmencie premium. Ich okna mają świetne parametry jeśli chodzi o izolacyjność i szczelność, są wykonywane z wysokiej jakości materiałów i elementów od sprawdzonych i znanych dostawców. Charakteryzuja się eleganckim wyglądem, styl można z łatwością dobrać do stylu domu - bo wybór kolorów i wzorów jest bardzo duży. |
|
Powrót do góry |
|
 |
fiola
|
Wysłany: Pią Maj 20, 2022 12:24 Temat postu: |
|
|
Korzystając z okazji rozmawiamy oknach, chciałabym się was zapytać, czy wiecie może gdzie mogłabym dostać okno dachowe wyłazowe ? Ostatnio słyszałam wiele pozytywnych opinii na temat firmy Roofliteplus i zastanawiam się czy warto się do nich zgłosić. Dajcie znać, czy kiedykolwiek korzystaliście może z ich usług |
|
Powrót do góry |
|
 |
cukiereczek
|
Wysłany: Pią Maj 20, 2022 12:57 Temat postu: |
|
|
Niezależnie od tego czy okna mają być z PVC, drewna jak i aluminium to wszystko to znajdziesz w ofercie https://www.drutex.pl/ Mają oni najlepsze produkty w najniższej cenie o czym świadczą rzesze zadowolonych klientów. Przekonaj się o tym osobiście kupując ich produkty. |
|
Powrót do góry |
|
 |
dzoanna
|
Wysłany: Sro Maj 25, 2022 13:03 Temat postu: |
|
|
Przyznam szczerze, że mnie ostatnio zepsuła się moja roleta i musiałam koniecznie szukać jakiegoś zastępstwa. Na szczęście na stronie sklepu budujemyonline.pl udało mi się znaleźć godne zastępstwo, mianowicie solary fakro i dramat został zażegnany. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Maj 25, 2022 13:03 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |