Forum o wszystkim dla wszystkich / Melanie C Strona Główna o wszystkim dla wszystkich / Melanie C
dla każdego coś miłego :)

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

jak zdrowo się odżywiać?
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum o wszystkim dla wszystkich / Melanie C Strona Główna -> Tylko na poważnie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pajonk

PostWysłany: Czw Cze 17, 2021 07:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Fajnie jest tez jak mamy mozliwosc hodowania warzyw i ziol w domowych warunkach. Mozemy miec wtedy kontrole nad ich uprawa i byc pewni, ze jemy cos co nie jest pryskane chemia czy ladowane gmo. Mi udaje sie taka uprawe prowadzic dzieki systemowii https://verdeat.com/pl/ moim zdaniem warto sobie sprawdzic Smile)
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Czw Cze 17, 2021 07:29    Temat postu:

Powrót do góry
luiza

PostWysłany: Pon Cze 28, 2021 20:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Warto jeść też orzeszki ziemne właściwości. Orzechy mają zbawienny wpływ na nasze zdrowie, mózg i samopoczucie. Ja staram się jeść chociaż jedną porcję dziennie.
Powrót do góry
Bell

PostWysłany: Nie Lip 04, 2021 21:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przekonałam się o tym jak ważne jest zdrowe odżywianie na sobie. Przez pewien czas żyłam w ogromnym pędzie. Dużo pracy i ciągły brak czasu. Jadłam co popadnie. Skończyło się to dolegliwościami ze strony układu pokarmowego i zaparciami. Stosowałam różne suplementy, ale na zaparcia skuteczne były tylko czopki musujące. Miałam trochę obaw przed czopkami, ale te są naturalne i bezpieczne.
Powrót do góry
zawadka9

PostWysłany: Pon Sie 02, 2021 11:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A słyszeliście jakie niesie ze sobą korzyści rafinowany olej rzepakowy ? Dodatkowo nie wpływa on na smak potraw, które smażymy, ze względu na to, że jest neutralny w smaku i zapachu
Powrót do góry
Trudi

PostWysłany: Sob Sie 07, 2021 20:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Trzeba się na tym znać trochę
Powrót do góry
Jadeit

PostWysłany: Sob Sie 14, 2021 20:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wszędzie piszą co innego
Baśniowa90

PostWysłany: Czw Sie 19, 2021 06:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Z dietami nie ma co eksperymentować samemu. To, co dla jednego będzie zdrowe innemu może zaszkodzić. Ja postanowiłam w kwestii diety posłuchać specjalistów i znalazłam tę stronę internetową https://sofra.com.pl/instytut-zdrowia-sofra-w-mielnie/dieta-srodziemnomorska/ Dzięki nim od ponad trzch miesięcy jestem na diecie śródziemnomorskiej. Jest pyszna, nie je się w niej za dużo mięsa (co jest dla mnie ważne) no i daje efekty. Czuję się na niej zdrowiej.
Powrót do góry
Barack

PostWysłany: Sob Sie 21, 2021 09:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Trzeba mieć dużą wiedzę o tym

--
https://datamasters.pl/pozycjonowanie/
Powrót do góry
zawadka9

PostWysłany: Wto Sie 24, 2021 11:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przede wszystkim warto stosować olejki CBD, które posiadają naprawdę dobre wartości odżywcze. Najlepiej kupić je w https://www.konopieizdrowie.pl/CBD dostępne są w ekstra cenie
Powrót do góry
Kamilos77

PostWysłany: Pią Sie 27, 2021 06:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Najlepszym sposobem na zdrowe odżywianie się jest przede wszystkim zwracanie uwagi na to, co się je i jakiej jakości są to produkty. Ostatnio zamieniłam zwykły olej na ten ze sklepu https://www.olejznatury.pl/ i serio widzę różnicę Smile
Powrót do góry
lalek

PostWysłany: Nie Wrz 05, 2021 14:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Smile

Ostatnio zmieniony przez lalek dnia Czw Kwi 07, 2022 13:01, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Dżej89

PostWysłany: Czw Wrz 23, 2021 19:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pewnie, że trzeba się zdrowo odżywiać, jeść dużo warzyw i owoców. Ale jak wiecie pewnie sami, to jeszcze nie wszystko. Aby nasz organizm prawidłowo funkcjonował, również potrzebuje wody. A ja ostatnio dowiedziałam się w ogóle o cennych właściwościach wody alkaicznej, także na pewno warto byłoby ją pić. Ja planuje kupować ID'EAU https://ideau.pl/ , która jest całkowicie naturalna, pozwala doskonale dotlenić krew, a także pomaga utrzymać równowagę kwasowo-zasadową organizmu. Super.
Powrót do góry
missi32

PostWysłany: Pią Paź 29, 2021 17:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jakiś czas temu zdrowe odżywianie stało się moją pasją. Niedawno trafiłam na informacje o soku z czarnej porzeczki od Korab Garden, który ma dużo witaminy C, więc przed zimą warto się wzmocnić. Owoce są tłoczone na zimno, zawierają wiele cennych składników odżywczych, co potwierdzają certyfikaty. Owoce pochodzą z ekologicznych upraw. Tutaj więcej szczegółów https://korabgarden.pl//pl/produkty/sok-z-czarnej-porzeczki-bio-premium-nfc .
Powrót do góry
shaaja

PostWysłany: Pią Paź 29, 2021 22:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny korzystałyście kiedyś z diet pudełkowych?? Ja mam teraz dietę w Nice to fit you, wzięłam sobie na próbę Wink jest opcja wzięcia na jeden dzień, a teraz już miesiąc u nich zamawiam, maja przepyszne jedzenie i duzy wybór dań
Powrót do góry
amela

PostWysłany: Sob Paź 30, 2021 12:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A korzystasz z gotowej diety czy wybierasz posiłki sama? Widziałam, ze mają tam też taką opcję, jestem ciekawa czy faktycznie jest duży wybór, nie lubię monotonnego jedzenia
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Sob Paź 30, 2021 12:38    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum o wszystkim dla wszystkich / Melanie C Strona Główna -> Tylko na poważnie Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 3 z 5
Skocz do: