Forum o wszystkim dla wszystkich / Melanie C Strona Główna o wszystkim dla wszystkich / Melanie C
dla każdego coś miłego :)

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Organizacja wesela
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum o wszystkim dla wszystkich / Melanie C Strona Główna -> Luźne gadki :D
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
aniołeczek

PostWysłany: Pon Paź 28, 2019 20:15    Temat postu: Organizacja wesela Odpowiedz z cytatem

Wiem, ze organizacja wesela to nie jest nić łatwego, a bardzo ważne jest znalezienie odpowiedniego miejsca. Dla mnie takim jest ta resturacja https://www.restauracjafilharmonia.pl/wesela/ . Piekne sale i przepyszne menu.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Pon Paź 28, 2019 20:15    Temat postu:

Powrót do góry
julekbanb

PostWysłany: Sro Lis 06, 2019 19:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hejka
Powrót do góry
zenka

PostWysłany: Sro Lis 06, 2019 21:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Teraz sporo osób decyduje się na bardziej kameralne przyjęcia. Z pewnością przyda się dobry catering, może tym się zająć firma cateringowa z Warszawy wilgacatering.pl i to na wysokim poziomie - specjalizują się w organizowaniu i obsłudze wszelkich przyjęć. Menu dostosowane do potrzeb i okoliczności, atrakcyjne ceny

Ostatnio zmieniony przez zenka dnia Czw Lis 14, 2019 19:31, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
Fruzia13

PostWysłany: Czw Lis 07, 2019 11:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja miałam małe wesele, ale nie takie mikro (ok. 60 osob) i było spoko Moim zdaniem grunt, zeby każdy robił ta jak mu pasuje
Powrót do góry
leris

PostWysłany: Sro Lis 13, 2019 11:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A jakie atrakcje na wesele planujecie? ja jestem wlasnie na etapie organizacji i bardzo chcialabym zeby u mnie na weselu grupa Speedbar zrobila pokaz barmanski, widzialam w telewizji i na youtube jak to wyglada i jestem mega na to nakrecona
Powrót do góry
Klarika

PostWysłany: Pon Lut 15, 2021 23:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W pełni się zgadza, organizacja wesela pochłania bardzo dużo czasu i łatwo jest o czymś zapomnieć. Wiele osób nie bieżę pod uwagę, że ważne są też atrkacje dla dzieci. Tak naprawdę większość osób skupia się na atrakcjach dla dorosłych gości, ale zapraszając też dzieci warto pamiętać też o nich.
Powrót do góry
brocha

PostWysłany: Pią Lut 26, 2021 01:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli szukacie fotografa ślubnego, to polecam VIVATORRE. Tam robi zdjęcia Jakub Połomski, naprawdę profesjonalny fotograf ślubny
Powrót do góry
Kaskaderka

PostWysłany: Sob Lut 27, 2021 12:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli chodzi o dodatkowe atrakcje na wesele to warto się zdecydować na ich wynajem Fotobudka na przykład na pewno byłaby bardzo dobrym pomysłem. Ja byłam na kilku weselach, na których była taka fotobudka i goście zawsze świetnie się przy niej bawili Wink
Powrót do góry
Muszla

PostWysłany: Pon Mar 01, 2021 18:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Teraz wiele ludzi przekłada wesele
Powrót do góry
aniołeczek

PostWysłany: Wto Maj 25, 2021 20:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wybranie fotografa nie należy do najłatwiejszych zadań. Dla osób z Wrocławia i okolic mam propozycje https://jaskolska.com/fotograf-slubny-wroclaw/
oni robią piękne zdjęcia, naprawdę To profesjonalni ludzie pełni pasji. Warto z nimi współpracować.
Powrót do góry
Baśniowa90

PostWysłany: Wto Sie 17, 2021 05:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Organizacja wesela to naprawdę multum roboty, my najdłużej szukaliśmy fotografa. Koniec końców trafiło na studio Odrey i wspaniałą Panią Gosię https://www.odrey.pl/portfolio/plener-slubny/ Zdjęcia plenerowe, które sobie wymarzyliśmy wyszły niesamowicie, mimo że modeli z nas tragiczni Very Happy Będą wszystkim polecać tę Panią i na pewno jeśli będzie jeszcze, kiedyś okazja skorzystam z jej usług.
Powrót do góry
derka70

PostWysłany: Pon Sie 30, 2021 19:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Rozważcie również prezenty dla gości weselnych. Zamiast kupowac bibeloty, warto zrobić coś, co faktycznie będzie miało znaczneie. My z mężem zdecydowaliśmy się na: https://posadzimy.pl/blog/nietypowy-prezent-dla-gosci-weselnych/ a goście bardzo poparli nasz pomysł. Każdy gość na naszym weselu to jedno dodatkowe drzewo w lesie.
Powrót do góry
leris

PostWysłany: Czw Gru 16, 2021 08:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To , czy impreza uda sie w duzej mierze zalezy od sali weselnej Smile Ja bylam ostatnio na weselichu u kolezanki, https://karczmakujawska.pl/ powiem wam, ze mega miejsce. Do tego bardzo ładne pokoje hotelowe, odpowiednio wyposazone. No i jedzenie tam robi furore
Powrót do góry
zonar

PostWysłany: Sro Gru 29, 2021 15:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dziękuję za tak wiele porad i wskazówek odnośnie realizacji przedsięwzięcia jakim jest wesele! Udało mi się znaleźć nie tylko hurtownię alkoholi https://alkoholemajer.pl/ ale jeszcze bardzo dobre orkiestry z mojej okolicy. Miejmy nadzieję, że 2022 rok będzie dla mnie bardzo radosnym rokiem Very Happy
Powrót do góry
diabelek81

PostWysłany: Czw Gru 30, 2021 17:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wesel i ślub to naprawdę dużo organizacji i rzeczy o których trzeba pamiętać. Fajnym rozwiązaniem jest prezent dla panny młodej w postaci pakietu na makijaż ślubny, jak tutaj http://sekretpiekna.net.pl/ widziałyście już takie rozwiązania? Mi się bardzo podobają!
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Czw Gru 30, 2021 17:50    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum o wszystkim dla wszystkich / Melanie C Strona Główna -> Luźne gadki :D Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2
Skocz do: